Filiaalmanager regio Amsterdam
Jumbo
Veghel, Noord-Brabant, NL
3 dagen geleden

De hoogste klanttevredenheid, een maximale omzet en zo laag mogelijke kosten? Dat is niet alleen de Jumbo formule maar ook jouw persoonlijke drijfveer.

Voor onze klanten én met je enthousiaste collega’s als inspiratiebron. Je zou niets anders willen! Bij deze nodigen we je dan ook uit voor een sollicitatie naar de functie van Filiaalmanager in de regio Amsterdam.

Maak van klanten fans als Filiaalmanager

Elke dag stimuleer je je medewerkers om van klanten echte Jumbo fans te maken. Dat doe je door ze te coachen en positieve feedback te geven.

Daarmee creëer je een open en veilige omgeving, waarin iedereen kan zeggen wat hij of zij denkt en kan werken aan de eigen ontwikkeling en groei.

Daarnaast bouw je een netwerk van partijen in je marktgebied op. Collega’s van andere winkels, maar ook bijvoorbeeld mensen van de gemeente.

En vergeet de ondersteunende collega’s op het hoofdkantoor niet. Je hebt ze allemaal nodig om van jouw’ Jumbo een succes te maken : samen, ondernemen, winnen.

Zoals ook de relatie met je assistent Filiaalmanager heel belangrijk is. Als jij je op voorraadbeheer, goederenverwerking, kwaliteit en HACCP concentreert, houdt die zich meer met commercieel beleid en klantencontact bezig.

Of andersom, die keuze is aan jou. Natuurlijk blijf jij eindverantwoordelijk. Verder :

 • Ontwikkel je een visie waar je heen wilt met je winkel, passend binnen de formule en het lokale marktgebied.
 • Deel je die visie met je team met name met je assistent, de specialisten en je teamleiders.
 • Zorg je voor een passende personeelsplanning en een commercieel plan, beide voor de korte en lange termijn.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Van het grootste assortiment tot de laagste prijzen en de beste service die we leveren met onze 7 Zekerheden. Als Jumbo willen wij de beste, prettigste, leukste en fijnste supermarkt zijn.

  Sterker nog, we gaan net zo lang door tot onze klanten dat ook vinden! Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen elke dag leuker kan zijn. Jij toch ook?

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in regio Amsterdam. Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

  Samen, ondernemen en winnen

  dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Filiaalmanager nog een schepje bovenop. Hoe? Door een inspirator voor je medewerkers te zijn.

  Hen zo goed te maken dat ze uit zichzelf weten wat te doen én dat ook doen. En door in alle ontwikkelingen bij Jumbo, in je marktgebied en in de sector het voortouw te nemen. Daarnaast heb je :

 • Een hbo-werk- en -denkniveau en minimaal een diploma van hbo-niveau.
 • Ruime ervaring met leidinggeven. Is dat aan grotere teams? Dan kun je na een interne training meteen in je eigen winkel aan de slag.
 • Anders volg je een langere en intensievere opleiding, gericht op persoonlijk leiderschap en het leiding geven aan grote teams bij Jumbo.

 • Liefde voor food en hospitality.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier