Machine Operator
AB Midden Nederland
Goudswaard, NL
3 dagen geleden

Dit ga je doen

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Machine Operator. Je bedient een computer gestuurde inpak- en palletiseer-machine.

Op dit moment werkt er een ervaren medewerker die op korte termijn gaat stoppen, deze medewerker zal jou inwerken om alle facetten van de machine te leren kennen.

Het is belangrijk dat je een goed denk vermogen en technisch inzicht hebt, dit om de machinesook te kunnen onderhouden.

Nadat je ingewerkt bent zal er verwacht worden dat je ook de overige inpakkes gaat aansturen, dit is 5-6 man. Bij dit bedrijf zijn ze gewend om lange dagen te maken.

Het bedrijf is een aardappel bedrijf dat vanaf de teelt de aardappelen zelf wast en inpakt voor transport. Zij exporteren verschillende soorten aardappels in binnen- en buitenland.

Het is een echt familie bedrijf met een boerenmentaliteit! Hun motto is : "Niet zeuren, gewoon de handen uit de mouwen steken."

Dit breng je mee

 • Je werkt scherp en accuraat
 • Leidinggevende kwaliteiten zijn een pré
 • Je bent in staat om goed de apparatuur te kunnen bedienen, instellen en bijregelen
 • Je hebt lef en bent nieuwsgierig om met de machine aan de slag te gaan
 • Relevante werkervaring als Machine Operator is een pré
 • Je bent leergierig, flexibel en bent bereid om lange dagen te werken
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels
 • Ons aanbod

  Je komt te werken in een mooi en professioneel bedrijf. Je zal hier goed ingewerkt worden, ook heb je de mogelijkheid om veel te werken!

  Het bruto uurloon ligt rond de €12,50.

  Ga jij verantwoordelijkheden en keuzes niet uit de weg? Wacht dan niet langer, klik op de button Solliciteer en maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier!

  AB Midden Nederland werkt voor diverse bedrijven in food en productie in de regio. Onze vakmensen werken bij zuivelproducenten, verpakkingsbedrijven en grondstoffenverwerkers.

  Zo zoeken wij regelmatig operators, inpakkers en teamleiders. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier