NL (Senior) Data Scientist / Strategy Analyst
PA Knowledge Limited
Utrecht
1 dag geleden

Job Description

PA Consulting Group s BI & Data Analytics team helpt haar klanten om waardevolle inzichten te geven op basis complexe kwantitatieve en kwalitatieve data, en om hiermee hun belangrijkste (business) prioriteiten te begrijpen en te vormen.

Met behulp van advanced modelling en analytics, ondersteunen we het (senior) management van onze klanten in het beantwoorden van lastige (management-

vraagstukken en voorzien hen van een onderbouwde en gevisualiseerde diagnose om inzicht te krijgen en een oplossingsrichting te bieden.

We ontwerpen een aanpak voor het verbeteren van de performance van de organisatie door een geïntegreerd gebruik van analytics, en ontwikkelen geavanceerde business intelligence tools en dashboards die klanten een continue en onderbouwd inzicht geven in hun prestaties.

Ter verdere versterking van ons BI & Data Analytics team in Nederland, zoeken wij :

Senior) Data Scientists / Strategy Analysts

De rol

Belangrijkste doel van de rol is het begrijpen van strategische en operationele vraagstellingen van klanten door middel van het gebruik van geavanceerde (data) analyse en deze te (helpen) vertalen in praktisch uitvoerbare organisatieverbeteringen.

Als lid van gemengde PA klanten teams en in samenwerking met belangrijke stakeholders binnen de klantorganisatie, zorg je mede voor de uitvoering van complexe en uitdagende projecten en programma’s.

Je ondersteunt sales / business development activiteiten door middel van het meewerken aan proposities, offertes en tenders, en draagt bij aan het PA Thought Leadership door middel van het (meewerken aan) schrijven van artikelen en publicaties.

Job Requirements

Persoonlijke en professionele kwaliteiten

 • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden, bewezen door een universitaire opleidingsachtergrond. Een Master behaald aan de TU of een duidelijk bèta profiel is daarbij duidelijk een pre.
 • Bewezen interesse en ervaring in predictive modelling, simulatie, optimimalisatie en data visualisatietechnieken.
 • Bewezen interesse en ervaring in het vertalen van gedetailleerde data-analyse naar praktische performance verbeteringsmogelijkheden voor klanten.
 • Uitgebreide kennis van statistische en machine learning technieken, geen angst in het programmeren en ontwikkelen in R, Python, SQL, Pig Latin, Java, JavaScript
 • Sterke intellectuele en analytische vaardigheden, gebaseerd op een academische achtergrond, maar met goed ontwikkelde plannings-
 • en realisatievaardigheden en de vaardigheid om te schakelen tussen hands-on en hands-off afhankelijk van de situatie

 • Sterke communicatie- en beïnvloedingsvaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels, goede organisatiesensitiviteit
 • Sterke klantfocus, ambitieus, ondernemend en collegiaal, een motiverende persoonlijke en authentieke stijl, team player
 • Initiatiefrijk, energie, drive en vasthoudendheid waarmee delivery gegarandeerd wordt
 • Bereidheid om ook internationaal te werken
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier