Projectleider Renovatie & Onderhoud VASTE FUNCTIE
Centerpoint
Tilburg, NL
3 dagen geleden

Introductie

In verband met een interne promotie bij onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar ervaren projectleider. Het betreft een vaste baan.

De projecten zijn vooral in Brabant.

Organisatie

De opdrachtgever is een multidisciplinair renovatiebedrijf met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. Ze hebben een bijzondere kijk op renoveren en dat zien opdrachtgevers terug in de praktijk.

Anders dan dat je van een bouwbedrijf verwacht, bouwen zij niet alleen met stenen en cement. Ze renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk.

Functie

Je gaat samen met jouw team én met jouw expertise, bouwkundige- en / of afbouwwerkzaam-heden realiseren. Je werkt veel voor vaste klanten en je probeert deze zoveel mogelijk te ontzorgen.

Je regelt het project van A tot en met Z. Soms moet het werk gebeuren terwijl aan de andere kant van het pand de dagelijks gang van zaken door moet gaan.

Je doorziet risico’s op bouw- en faalkosten en je bent je bewust van de financiële risico’s.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en minimaal vijf jaar ervaring als projectleider bij een aannemer. Je bent gedreven, een echte teamspeler en een loyale werknemer.

Ervaring met renovatie & onderhoud is een pré. Kennis van actuele wettelijke regelgeving en het Bouwbesluit is belangrijk.

Je bent proactief, een organisator pur sang, en jouw communicatie is sterk. Daarnaast ben je klantgericht, nieuwsgierig, stressbestendig en heb je een gezonde dosis humor & relativeringsvermogen.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur met korte organisatielijnen.

Onze opdrachtgever biedt je een prettige werkomgeving en volop kansen en ontwikkelmogelijkheden. Tegenover je kennis en knowhow staat een aantrekkelijke beloning.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier