Docent coschaponderwijs - Huisartsgeneeskunde
Erasmus MC
Rotterdam, Netherlands
11 dagen geleden

Functie inhoud

De afdeling Studentenonderwijs van de afdeling Huisartsgeneeskunde is verantwoordelijk voor verschillende onderwijsvormen binnen de studie Geneeskunde.

Hieronder valt het huisartsgeneeskundig onderwijs in de masterfase en het coschap Huisartsgeneeskunde.

Als docent komt u in een intellectueel prikkelende werkomgeving. U werkt mee aan de verdere onderwijsontwikkeling van het huisartsgeneeskundig onderwijs in de Master en het onderwijs van de oudste coschappen.

Tevens ontwikkelt u materiaal voor de kwaliteitsbevordering van de coschapplaatsen Huisartsgeneeskunde. U werkt, bij de ontwikkeling van dit onderwijs, nauw samen met de disciplinecoördinator coschappen van de afdeling Huisartsgeneeskunde, het secretariaat en de afdeling Onderwijsbeleid en -

advies. Uiteraard geeft u als docent ook onderwijs aan de studenten en coassistenten.

Werkomgeving

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen.

In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De afdeling Huisartsgeneeskunde heeft als taken het verzorgen van het onderwijs in de opleiding tot arts, het opleiden van huisartsen en van artsen voor verstandelijk gehandicapten en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

Profiel

U bent een geregistreerd en praktiserend huisarts. U heeft hart voor (en bij voorkeur aantoonbaar ervaring in) onderwijs.

Wij prefereren een aanstelling van 2 dagen per week, maar een aanstelling voor 1 dag per week (0,2 fte) is bespreekbaar.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs en relevante diploma’s zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij

Wij bieden een passende beloningsstructuur met marktconforme toelage en u wordt de mogelijkheid geboden een Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) te halen.

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.785,- (schaal 12) bij een volledige werkweek van 36 uur.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden.

De zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier