(Leerling) monteur schroeffunderingen (m/v)
Koers Oost Uitzendbureau
Almelo
5 dagen geleden

Vacature omschrijving

Voor een bedrijf in Almelo zijn wij op zoek naar een (leerling) monteur schroeffunderingen.

HET BEDRIJF

Het bedrijf is een snel groeiend bedrijf in de moderne fundatietechniek. Het bedrijf monteert schroeffunderingen op diverse locaties, bij particuliere en zakelijke klanten.

Een schroeffundering is een alternatief op bestaande funderingsmethodes zoals houten funderingspalen of heipalen.

Het is een kleinschalig bedrijf met een gezellig team van collega’s.

JOUW WERKZAAMHEDEN

Je wordt intern opgeleid tot monteur van schroeffunderingen. Je gaat samen met je collega met de bus op pad naar je projectlocatie(s) om daar schroeffunderingen te monteren.

Je krijgt natuurlijk eerst een interne opleiding tot monteur. Het is een afwisselende functie en je komt op verschillende locaties, grote en kleine projecten door heel Nederland.

Je bent veel op pad en leert daarom veel van de bodemsoorten en bouwtechnieken van Nederland. Bij de kleinere klussen kan het ook zijn dat je wel eens alleen op pad gaat om de schroeffunderingen te monteren.

Je krijgt veel vrijheid en er zijn ook zeker doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld tot de functie van meewerkend voorman.

Ben jij bereid om veel op de weg te zijn en verschillende locaties in Nederland te bezoeken? Dan is deze functie wat voor jou! Solliciteer dan direct via deze pagina of bel naar onze vestiging in Rijssen -

 • Langskomen kan natuurlijk ook aan de Bouwstraat a in Rijssen.
 • Functie-eisen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier