Samen met cliënten naar de disco-avond (Hartenkoning 24)
Siza
Arnhem, Netherlands
1 dag geleden

Elke woensdagavond is er op het terrein van 's Koonings Jaght een disco-avond, Soos. Voor cliënten is dit enorm genieten.

Er is een echte DJ aanwezig en iedereen kan lekker bewegen op de dansmuziek. De Soos wordt gerund door een vrijwilliger en de sfeer is altijd ontzettend leuk Wel is het vaak erg moeilijk om alle cliënten van de woning te laten gaan omdat de personeelsbezetting dit niet toelaat.

Daarom zou het zo fijn zijn als er twee vrijwilligers zijn die samen met een begeleider kunnen zorgen dat zoveel mogelijk cliënten naar de Soos kunnen gaan.

Hartenkoning 24 is een woning op locatie 's Koonings Jaght. Er wonen 12 cliënten in de leeftijd van 26 tot 59 jaar. De bewoners zijn ernstig verstandelijk gehandicapt.

Een aantal van hen is mobiel. Enkelen hebben een meervoudige handicap. Twee cliënten hebben intensieve begeleiding nodig en hebben binnen de groep een eigen dagprogramma.

Alle cliënten gaan vier dagen per week naar een dagbesteding.

Elke woensdagavond is er op het terrein een disco-avond, Soos. Voor cliënten is dit enorm genieten. Er is een echte DJ aanwezig en iedereen kan lekker bewegen op de dansmuziek.

De Soos wordt gerund door vrijwilliger en sfeer is altijd ontzettend leuk Wel is het vaak erg moeilijk om alle cliënten van de woning te laten gaan omdat de personeelsbezetting dit niet toelaat.

Daarom zou het zo fijn zijn als er twee vrijwilligers zijn die samen met een begeleider kunnen zorgen dat zoveel mogelijk cliënten naar de Soos kunnen gaan.

Wat is precies de bedoeling?

Samen loop je naar de Soos. Sommige cliënten zitten in een rolstoel, anderen kunnen met een beetje ondersteuning zelf lopen.

Eenmaal daar is het belangrijk om bij de cliënten te blijven en je zorgt voor een drankje en uiteraard een leuke sfeer. Versnaperingen kun je bij de Soos krijgen.

De Soos is elke woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. In de zomer (vakantie) is de Soos gesloten.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier