Corporate Recruiter
ntt-data-business-solutions
's-Hertogenbosch, NL, CE
3 dagen geleden

Een veelzijdige baan in HR? Maak impact als Corporate Recruiter

Empowering you to empower your colleagues!

Heb jij dat uitgelezen talent voor het vinden van de perfecte kandidaten? Spot jij zonder problemen de slimme SAP-kenners en tech-heads die onze industrieën tot leven brengen?

En weet je hen ook nog eens ervan te overtuigen om bij ons te komen werken? Dan ben jij de creatieve verbinder die wij zoeken.

NTT DATA Business Solutions is op zoek naar een zelfstandige, doortastende en leergierige Corporate Recruiter. Korte lijntjes, open communicatie en samen tot het uiterste gaan voor onze klanten : als dat je wel aanspreekt, ben je bij ons aan het goede adres.

Op zoek naar een uitdagende functie in HR? Lees dan snel verder!

We Transform. SAP® Solutions into Value

Maak impact met baanbrekende oplossingen

Digitale transformatie? Daar kun je als bedrijf niet meer omheen als je voorop wil lopen in jouw industrie. Met de juiste technologie haal je namelijk alles uit je organisatie.

Een uitdaging die we bij NTT DATA Business Solutions omarmen. Onze consultants ontwikkelen, implementeren, beheren en verbeteren SAP-oplossingen en laten ze werken voor bedrijven én voor werknemers.

Klinkt het zoeken naar nieuwe collega’s als een uitdaging die jou op het lijf geschreven is? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Denk je misschien dat jouw vaardigheden niet bij een bedrijf als het onze passen?

Think again! Wij zorgen dat jij in jouw nieuwe rol impact maakt. Van ons krijg je alles wat je nodig hebt om de juiste collega’s te vinden en te introduceren binnen NTT DATA Business Solutions.

Daarnaast kom je bij ons terecht in een organisatiecultuur waar respect en betrokkenheid voorop staan. Ben jij klaar om onze organisatie nog meer te laten groeien?

Locatie : s-Hertogenbosch

Wat je kunt verwachten van ons

Een goed salaris.

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hechten veel waarde aan een goede work-life balance van onze collega’s. Daarom bieden we standaard de mogelijkheid om parttime te werken.

28 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen.

Je wordt onderdeel van een hecht en kundig team.

Aan de slag in een inspirerend kantoor met veel ruimte om tussen je taken door te ontspannen.

De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een platte organisatiestructuur en een groot teamgevoel.

Wat houdt een carrière als Corporate Recruiter bij NTT DATA Business Solutions in?

Als recruiter houd je je bezig met het zoeken en benaderen van onze nieuwe collega’s. Jij weet als geen ander hoe je de juiste doelgroep bereikt en op een passende manier benadert en enthousiast maakt.

 • Als slimme verbinder ben je dus de link tussen de arbeidsmarkt en onze interne organisatie. Van het schrijven van een wervende en SEO-geoptimaliseerde vacaturetekst en het meewerken aan employer-brandingactiviteiten tot het onderhouden van kwalitatieve talentpools;
 • jij zet jouw creativiteit en overtuigingskracht optimaal in om de juiste kandidaten aan NTT DATA Business Solutions te binden.

  Jij bent sparringpartner, houdt je bezig met de inhoudelijke selectie en (telefonische) kennismakingsgesprekken en je organiseert de begeleiding van het selectietraject.

  Jij zorgt voor een strakke coördinatie om in deze hectische markt de juiste kandidaten te vinden en aan NTT DATA Business Solutions voor te stellen.

  Je bent een vraagbaak en je kent onze organisatie door en door. In je werkzaamheden werk je nauw samen met directe collega’s, leidinggevenden en onze consultants en ben je het eerste aanspreekpunt voor externe bureaus.

  Dit neem jij mee naar NTT DATA Business Solutions

 • Een afgeronde, relevante opleiding;
 • het liefst) ervaring met recruitment;
 • affiniteit met de IT-sector;
 • enthousiasme, wilskracht en doorzettingsvermogen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels;
 • goede interpersoonlijke en sociale vaardigheden waardoor je goed met anderen overweg kunt.

  Word jij blij van organiseren, matchen en alles in het werk stellen om het beste (SAP)-talent aan ons te binden? We horen graag van je!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier