Schilder Voorman – Rotterdam
Flextra
Rotterdam
3 dagen geleden

Jij, als vakbekwame en ervaren voorman schilder, hebt minimaal 10 jaar ervaring bij een schildersbedrijf en bent op zoek naar vast werk voor 37,5 uur per week tegen een uitstekend salaris.

Als je een vakdiploma hebt dan wordt dit gewaardeerd, maar ervaring als voorman schilder vinden wij zeker zo belangrijk.

Flextra biedt :

Je salaris als voorman schilder is minimaal het cao-loon uit de schilders-cao volgens de functie schilder 1 of schilder 2, maar bij veel aantoonbare ervaring en als je geheel zelfstandig kunt werken, betalen wij zeker meer.

Afhankelijk van je werkervaring zal je salaris tussen de 2700 en 3500 euro bruto liggen. Je kunt kiezen uit een wekelijkse of vier-wekelijkse betaling.

Daarnaast vergoeden wij je reiskosten of stellen we één van onze 150 bedrijfswagens ter beschikking en zelfs een scooter van de zaak is bespreekbaar

Als ervaren voormanschilder kun jij :

Jij, als vakbekwame en ervaren voormanschilder, beschikt over goede leidinggevende capaciteiten. Door rekening te houden met de individuele kwaliteiten van de schilders, zet jij iedereen op de juiste plek van het treintje en maakt van het project samen een succes.

Jij bent als voormanschilder verantwoordelijk voor de communicatie met de opdrachtgevers en houdt zorgvuldig het meer- en minderwerk bij.

Als voormanschilder ben je stressbestendig, kun je onder druk van deadlines werken, stuur je uitvoerende schilders en onderaannemers aan en realiseer je een project binnen de gestelde bestekeisen.

 • Een geldig VCA-VOL diploma is voor deze vacature voormanschilder verplicht. Indien je VCA is verlopen, kun je deze gratis via Flextra opnieuw behalen.
 • Ook ben jij in bezit van een B Rijbewijs.

  Werken als voormanschilder bij Flextra betekent :

  een uitstekend salaris

  vast werk

  een zeer stipte betaling , altijd op tijd je geld

  het regelen van vervoer en het vergoeden van de reiskosten

  gratis professionele werkkleding en PBM’s

  een zeer prettige werksfeer

  langdurige projecten

  waardering voor jouw schilder vakmanschap

  zeer goede doorgroeimogelijkheden

  gratis opleidingen die bij jou passen

  een persoonlijk betrokken accountmanager die je vaktaal spreekt

  bij ziekte een persoonlijke coach met gratis begeleiding door professionele therapeuten

  tot wel 40% korting krijgen op professionele (muur) verf en gereedschap

  dat jij je vakantiedagen in overleg flexibel kunt opnemen buiten de grote vakanties

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier