Key Accountmanager B2B West-Europa
DE HEUS
Ede, NL
4 dagen geleden

Koudijs Animal Nutrition is een onderdeel van Royal De Heus. Zij richt zich wereldwijd op de verkoop van young animal feed, concentraten en premixen aan de mengvoederindustrie, dealers en distributeurs.

De Key Accountmanager B2B West-Europa maakt onderdeel uit van het Sales Team Europa.

De agrarische business is continue in beweging. Dagelijks zijn er ontwikkelingen en veranderingen : er ontstaan grotere en professionelere bedrijven, er gelden hogere eisen inzake welzijn en milieu, en diergezondheid.

Leveranciers moeten hierop in kunnen spelen met up-to-date kennis en producten.

Als Key Accountmanager B2B West-Europa ben je het aanspreekpunt en de sparringpartner voor bestaande en nieuwe klanten om bovenstaande uitdaging aan te gaan.

Wat ga je doen als Key Accountmanager B2B West-Europa?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor voerleveranciers in West-Europa. Je bent een volwaardig gesprekspartner op het gebied van assortiment, toepassing, marktaanpak en technisch opleidingen.

Ook signaleer je trends en ontwikkelingen en weet hierop in te spelen door nieuwe producten in de markt te zetten. Bij de uitvoering van je functie krijg je technische en commerciële ondersteuning van de support collega’s in Ede.

Je maakt je eigen verkoopplannen en koppelt deze aan ambitieuze resultaatdoelstellingen.

Wat vragen wij van jou als Key Accountmanager B2B West-Europa?

Je hebt ruime ervaring opgedaan als verkoopleider, accountmanager of accountmanager / specialist in de agrarische sector, bij voorkeur in een B2B omgeving.

Ondernemerschap, zelfstandigheid en initiatief zijn competenties waar je je in herkent. Je kent het snijvlak van nutritie en commercie, weet verkoopplannen te maken en resultaten neer te zetten.

Je beheerst de Duitse taal en bent bereid frequent te reizen.

Wat bieden wij jou als Key Accountmanager B2B West-Europa?

Je gaat werken in een uitdagende omgeving waar volop ruimte is voor ondernemerschap. Wij bieden jou een fulltime dienstverband in een no-

nonsens bedrijfscultuur met korte lijnen en snelle besluitvorming. Je ontvangt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je opleiding en werkervaring.

Er is binnen de organisatie ruime aandacht voor je persoonlijke en vakmatige ontwikkeling.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier