Service Engineer/Technicus Utiliteit (Regio Midden Nederland)
Bouw & Civiel
Utrecht
8 uur geleden
source : Yoores

Voor verschillende klanten in de regio zijn wij op zoek naar Service Engineers / Technici in de utilitaire sector. Indien de onderstaande beschrijving jou aanspreekt komen we graag met je in contact.

Samen met jou kunnen wij dan bepalen en adviseren welke organisatie het beste bij je past.

Onze klanten verzorgen het onderhoud en beheer aan alle gebouwgebonden technische installaties bij hun klanten in de regio, waaronder kantoren, theaters, gemeenten, (hoge)scholen, universiteiten, productiebedrijven en winkels.

Functieomschrijving

In deze functie pak je alle soorten werkzaamheden op binnen jouw expertise op het gebied van beheer en onderhoud die voortvloeien uit contracten.

Je zorgt hierbij voor het zelfstandig onderhouden, inspecteren en het uitvoeren van reparaties aan (complexe) installaties.

Waarbij je ervoor zorgt dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen, kwaliteitsnormen en veiligheidseisen.

Eventueel zorg je voor de aansturing van onderaannemers en toeleveranciers. Je hebt hierbij een brede interesse in de techniek, houd je van aanpakken en draag je zorg voor een veilige werkomgeving.

Verder zorg je voor het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met jouw klant. Daarbij ontzorg je de klant maximaal en zorg je voor een maximale klanttevredenheid.

Je levert een duidelijke en heldere rapportage met betrekking tot de werkzaamheden en je communiceert met de klant over de afhandeling van de werkzaamheden die worden uitgevoerd op locatie.

Ook adviseer je de klant over welke oplossingen of aanpassingen storingen in de toekomst kan voorkomen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier