Monteur Bovenleiding / Mechatronica
Acutec Technisch Projectbureau B.V.
Rotterdam, Zuid-Holland
1 minuut geleden
source : nationale vacaturebank

Voor een van onze opdrachtgevers ben ik op zoek naar een Monteur Bovenleiding / Mechatronica. Als Monteur Mechatronica / Bovenleiding zal je verantwoordelijk zijn voor de spanning aan de bovenleiding.

Een bovenleiding wordt voorzien van spanning vanuit een trafohuisje (onderstation) en jij zorgt dat deze storingsvrij werkt!Als Monteur Mechatronica weet jij als geen ander dat veilig werken van groot belang is, hierdoor zal je vaak samenwerken met een collega uit veiligheidsoverwegingen.

Hoe zien jouw taken eruit? In eerste instantie zal je in overleg met het bedrijfsbureau bepalen of er onderhoud gepleegd gaat worden en of dit direct of op termijn uitgevoerd moet worden.

Jouw bijdrage hierbij is van groot belang.

Het schouwen van bijvoorbeeld de bovenleiding gebeurt vooral overdag. Daarnaast zal je vaak in de nacht werken, omdat vele trams dan niet rijden, uiteraard is je salaris daar ook naar.

Naast deze taken zal je ook meedraaien in het wachtdienstrooster, je kunt dan ingezet worden bij incidenten en calamiteiten.

Acutec zoekt iemand die een afgerond diploma heeft richting Elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar. Heb je dit niet?

Maar je bent wel leergierig? Dan heeft onze opdrachtgever een mooi traject waarbij je in eerste instantie als baanmonteur aangesteld wordt.

Hierbij zal je een opleidingstraject volgen op de werkplek en zal je begeleiding krijgen door een senior monteur of een technisch specialist.

En dit allemaal wordt vergoed door de opdrachtgever! Het opleidingsprogramma bestaat uit :

 • VHP (veiligheidspersoon tram)
 • LWB (leiderwerkplekbeveiliging)
 • NEN-3140 Vakbekwaam persoon
 • NEN-3840 Vakbekwaam persoon met Stipel certificering
 • EV-techniek
 • Vakbekwaam persoon OS / SS 1500V
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier