Engineer Brandmeldinstallaties
Hollander Techniek
Apeldoorn, NL
3 dagen geleden

Wil jij je als Engineer Brandmeldinstallaties bezighouden met technisch uitdagende projecten binnen verschillende omgevingen?

Dan zit je bij ons goed! Je komt te werken in een leuk en gedreven team, wat graag samen aan gave projecten werkt op het gebied van brandmeld- en beveiligingsinstallaties.

Daarnaast krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en is er alle ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling! Kom jij ons team versterken?

We maken graag kennis met je!

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda.

 • Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan;
 • dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter.

  Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek.

  Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte. Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek.

  We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

  Jouw uitdaging als Engineer Brandmeldinstallaties

  Als Engineer houd jij je in deze functie bezig met het volledig ontwerpen van brandmeldinstallaties. binnen technisch uitdagende omgevingen.

  Je kunt hierbij denken aan een industriële omgeving (bijvoorbeeld een cleanroom) of een museum. Naast het ontwerpen houd jij je ook bezig met het vernieuwen van onze producten en ben je in- en extern sparringpartner in sales trajecten.

  Je werkt hierbij nauw samen met de projectleider en adviseur. Het is jouw uitdaging om vanuit jouw kennis en ervaring te zorgen voor een bredere expertise binnen ons team.

  We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

  Als eerste dat je werkervaring hebt in een vergelijkbare functie en je klant- en oplossingsgericht bent. Je hart ligt bij het engineeren van Brandmeldinstallaties.

  Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast ben je proactief, creatief en beschik je over een gezonde dosis humor.

  Maar nog veel belangrijker als nieuwe collega werk je enthousiast samen en heb je zin in een nieuwe uitdaging!

  Verder vragen we :

 • HBO werk en denkniveau;
 • een afgeronde opleiding Projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties (PDB);
 • ervaring met Siemens producten en Autocad is een pré;
 • woonachtig in de regio Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Zwolle, Amersfoort.
 • Wat bieden we je als Engineer Brandmeldinstallaties?

  Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor vervolgopleidingen, persoonlijke ontwikkeling en groei.

  We gaan regelmatig na werktijd met elkaar wat drinken of een hapje eten. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

  We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in de groei van ons bedrijf. We bieden je een marktconform salaris wat past bij je verantwoordelijkheden.

  Daarnaast bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Hierbij kun je denken aan :

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • reiskostenvergoeiding
 • pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
 • collectieve ziektekostenverzekering
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier