Project Manager Development
Shanks
Utrecht, NL
7 dagen geleden

Omschrijving

Mineralz is actief in recyclen van minerale reststromen tot secundaire grondstoffen en het reinigen van vervuilde grond.

Daarbij streven we naar optimaal hergebruik. Praktisch toepasbare en toekomstbestendige producten komen door eigen innovaties tot stand.

Onder de naam FORZ® produceert Mineralz toekomstbestendige en gegarandeerd duurzame grondstoffen voor diverse beton- en funderingstoepassingen bij infrastructurele projecten.

Daarnaast is Mineralz gespecialiseerd in het bieden van een verwerkingsmogelijkheid voor reststoffen die niet meer kunnen worden gerecycled en als zeer gevaarlijk worden geclassificeerd.

Om onze ambitieuze doelstellingen te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar een :

Project Manager Development (1 fte)

In deze veelzijdige functie ben je de schakel tussen de research activiteiten van Mineralz en marktpartijen die deze research activiteiten zouden kunnen inzetten.

Je vertaalt de researchactiviteiten naar de marktpartijen en zorgt er andersom voor, dat de vraag van de marktpartijen als input wordt meegenomen in de researchactiviteiten van Mineralz.

Jouw belangrijkste werkzaamheden

 • Je levert een bijdrage op het gebied van (kennis)ontwikkeling waarmee technologische en financiële doelen uit het R&D-
 • jaarplan op korte en lange termijn gerealiseerd worden;
 • Je bent de verbindende factor op het vlak van ontwikkeling tussen de researchactiviteiten binnen afdeling R&D en (potentiele) ketenpartners en relaties.
 • Je legt ontwikkelingstrajecten en technologieontwikkeling in plannen vast en zet project- en uitvoeringsplannen op en inventariseert, analyseert en beoordeelt projectrisico's;
 • Verantwoordelijk voor de realisatie van de in het projectplan vastgestelde doelen en bewaakt en stuurt op samenhang (-
 • werking) en complementariteit tussen deelprojecten en projectleden;
 • Je ondersteunt en begeleidt ontwikkelingsprojecten door het aanbieden van kennis en ervaring.
 • Jouw profiel B en jij de Project Manager Development die wij zoeken?

  Je bent continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen X : Je bent bang voor een uitdaging : Je kunt ontwikkelingen vertalen naar kansen voor de organisatie X : Je hebt geen affiniteit met technologie : Je hebt kennis van processen in bouwmaterialen X : Je bent niet financieel onderlegd : Je bent nieuwsgierig en proactief X : Je hebt niets met duurzaamheid

  Verder

  Heb je een universitair werk- & denkniveau. Daarbij heb je kennis van productieprocessen voor nieuwe bouwmaterialen, primaire grondstoffen, materiaalkunde en projectmanagement.

  Ook heb je ervaring met en kennis van recycle-technologie, milieubeleid en ontwikkelingsmethodiek.

  Naast de bovengenoemde punten ben je communicatief vaardig en integer, een echte teamspeler en klantgericht.

  Ons aanbod

  Wat mag je van ons verwachten?

  Salaris : tot € 5.186,-

  Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat we je een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden in een organisatie die volop in beweging is.

  Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er ook voldoende ruimte is jezelf verder te ontwikkelen.

  Ben je erg gemotiveerd om bij ons te komen werken, maar voldoe je nog niet helemaal aan bovenstaand profiel? Solliciteer dan toch! Wij zijn namelijk bereid te investeren in enthousiaste kandidaten met een academische achtergrond, die komen uit een innovatieve omgeving / gewerkt hebben met start-ups.

  Heb jij zin om deze mooie uitdaging aan te gaan?

  Reageer dan direct door je cv en motivatie te uploaden via onderstaande solliciteerbutton. Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past?

  Stuur deze vacature dan door!

  Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Erik Timmermans, Corporate Recruiter, via 06-83 23 99 75.

  Deze vacature verschijnt tegelijkertijd intern en extern. Bij gelijke geschiktheid gaat een interne kandidaat voor.

  Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier