Startersfunctie Assistent Accountant
Rousch
Heerhugowaard, NL
15 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Als ondernemend en regionaal actief kantoor is het de missie van onze opdrachtgever om maatwerk te leveren aan de klanten.

Doordat de klanten zich niet bezig hoeven te houden met de financiële administratie kunnen zij zich richten op waar zij goed in zijn : ondernemen! Met circa 25 medewerkers verspreid over drie kantoren in de regio bedienen zij een klantenkring bestaande uit het MKB.

Door jarenlange ervaring en de persoonlijke benadering kenmerkt onze relatie zich als een kantoor met karakter! Wij zoeken voor hen een startende assistent accountant die zich graag wilt ontwikkelen en de charmes van een kleiner kantoor waardeert.

Salarisindicatie

Het salaris kan in deze functie oplopen tot € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis. Uiteraard afhankelijk van je reeds opgedane kennis en ervaring.

Daarnaast kan je rekenen op goede secundaire voorwaarden zoals een pensioenregeling, mogelijkheid tot parttime werken en een informele sfeer met aandacht voor zowel klant als medewerker.

Functie eisen - Startersfunctie Assistent Accountant

Om voor deze functie in aanmerking te komen, dien je aan het volgende te kunnen voldoen :

 • Een afgeronde Hbo-opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie;
 • stage) ervaring bij een accountantskantoor;
 • Woonachtig in de omgeving;
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
 • Je wilt jezelf verder ontwikkelen en past binnen een informele en klantgerichte organisatie.
 • Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier