Arts Alarmcentrale 32-40 uur
ANWB
Den Haag
8 dagen geleden

Waar je aan werkt

Letterlijk een wereldbaan waarin alle facetten van de geneeskunde aan bod komen. Een baan waarin luchtvaartgeneeskunde een zeer belangrijke rol speelt.

Belangrijkste taken zijn het bewaken van de kwaliteit van behandeling van patiënten in het buitenland, het toewerken naar een medisch veilige repatriëring en advisering over medische kosten.

Door middel van telefonisch en schriftelijk contact met behandelend artsen in het buitenland is het de uitdaging om een zo compleet mogelijk beeld van je patiënt te vormen.

En vervolgens te adviseren over het medisch en (in tweede instantie) kostentechnisch beste beleid.

Hebben we een match?

Je bent een BIG geregistreerde arts met recent enkele jaren klinische werkervaring, bij voorkeur chirurgie / orthopedie / SEH / interne.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk en hebt daarnaast bij voorkeur nog kennis van een extra buitenlandse taal zoals Duits, Frans of Spaans.

Je bent een enthousiaste, daadkrachtige collega. Je bent communicatief sterk, kwaliteit- en kostenbewust en kunt goed in teamverband werken.

Waar in de organisatie

Werken bij de ANWB Alarmcentrale is spannend, dynamisch, afwisselend maar vooral heel belangrijk. ANWB leden en klanten die op de weg of op reis in moeilijkheden zijn geraakt, rekenen op jou om problemen op te lossen en praktische zaken te regelen.

Wij helpen niet alleen bij pech onderweg, maar ook mensen die in het buitenland ziek worden en onze hulp nodig hebben. Voor bijvoorbeeld betalingen aan het ziekenhuis of om een andere terugreis te regelen.

Onze artsen hebben hier een belangrijke rol in. Onze medewerkers zijn betrokken, betrouwbaar, behulpzaam en deskundig. De ANWB Alarmcentrale is gevestigd in Assen en Den Haag met steunpunten in Barcelona, München, Athene en Lyon.

Deze vacature in Den Haag is in te vullen voor 32-40 uur. Werkdagen en tijden zijn van maandag t / m vrijdag tussen 08 : 00-

19 : 00 uur. Weekenddiensten wissel je met je 5 collega's in toerbeurt op standby vanuit huis. 2 Verpleegkundigen maken onderdeel uit van het team.

Naast uitdagend en bijzonder werk en leuke collega s bieden wij je een goed salaris en :

 • eindejaarsuitkering van 5,58 %
 • bijdrage in woon-werkverkeervergoeding
 • internetvergoeding
 • 25 verlofdagen en 13 ADV per jaar op basis van fulltime contract
 • training-, opleiding-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie
 • diverse collectiviteiten waaraan je deel kunt nemen, met interessante kortingen en regelingen op alle ANWB producten en diensten
 • prima pensioenregeling
 • Salarisschaal

  min. € 3.274,08 - max. € 6.112,90 bruto per maand

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier