ZZP Timmerman (Deventer)
Hartd.
Deventer, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben je als timmerman toe aan een nieuwe klus bij één van de leukste bouwbedrijven in regio Deventer? Dan ben ik opzoek naar jou, voor deze toonaangevende aannemer, wie zich inzet in allerlei expertises binnen de bouw.

Of het nou gaat om een appartementencomplex, een luxe particulierenwoning of een aanbouw / verbouw, waar jij ervaring mee hebt en wat jij het leukste vind, daar wordt jij op ingezet.

In samenspraak met de opdrachtgever, wordt er gekeken op welk project je wordt gezet. Als het ene project is afgelopen en zowel jij als de opdrachtgever zijn tevreden over het resultaat, dan wachten er nog genoeg andere klussen voor je.

Als je specialiteit nou ligt in de nieuwbouw of in de renovatie, bij deze aannemer vliegen ze projecten van alle kanten aan.

Functie eisen

Als ZZP Timmerman verwacht de opdrachtgever :

 • De nodige ervaring als timmerman
 • Een geldig VCA diploma
 • Een bus met (de nodige) eigen gereedschap
 • Zelfstandigheid en goed kunnen samenwerken
 • Natuurlijk een goed humeur, om samen te presteren en te lachen
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij een zelfstandige timmerman functie, mag je een goed uurtarief verwachten, in samenspraak met jou en de opdrachtgever wordt er een uurtarief vastgesteld, aan de hand van je kennis, ervaring, enthousiasme en vertrouwen.

  Daarnaast komt je terecht in een leuk gezellig team, waarbij iedereen wordt gewaardeerd. Omdat er op korte termijn twee mooie opdrachten aankomen in Diepenveen & Lochem, ben ik samen met deze aannemer opzoek naar de geschikte timmerman.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier