Werkvoorbereider
Batenburg Techniek
Capelle aan den IJssel
1 dag geleden

Wie we zoeken

We zoeken een vakbekwame hands on gerichte collega, bij voorkeur met ervaring in de energietechniek. Je kunt prima prioriteiten stellen, neem initiatief, bent organisatorisch sterk, communicatief vaardig en blijft rustig in drukke perioden.

Om de projecten te kunnen voorbereiden werk je netjes en accuraat en heb je totaaloverzicht. Verder stem je graag zaken af met het team.

Je wilt dat het werk dat je hebt voorbereid onder controle is en klantbeloftes worden ingevuld.

Wat is er leuker dan doen wat bij je past en werk waar je plezier aan beleeft en je een rol speelt in de energietransitie.

Wat we bieden

Een uitdagende functie waarbij je met plezier en passie je werk kunt doen binnen een enthousiast team waarbij wij samen werken aan mooie projecten voor onze klanten.

Je krijgt veel vrijheid om creatief te denken en initiatieven te nemen en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. We hebben veel kennis en expertise op het gebied van energietechniek in huis.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier