begeleider
Randstad
LOSSER, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij graag ervaring opdoen als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg? Je staat bij je omgeving bekend als enthousiast, iemand waarop je kan bouwen echter heb je nog niet zoveel ervaring.

Toch wil je graag met jouw (minimaal) mbo niveau 3 in de welzijn sector aan het werk in de gehandicaptenzorg. Deze sector zit namelijk bij jou in de bloedbanen, dan hebben we jou wat te bieden!

Voor onze opdrachtgever zijn wij vanuit randstad zorg op zoek naar een begeleider ter vervanging van ziekte voor 28 uur per week voor een woongroep in Losser.

Per september met mogelijkheden voor verlenging.

Stevig in je schoenen staan en kunnen relativeren zijn een must als woonbegeleider. Je zult een aantal specifieke trainingen en cursussen krijgen samen met coaching om jezelf te (blijven) ontwikkelen.

Is daarnaast het verzorgende gedeelte ook een passie, dan ben jij de ideale kandidaat.

Op deze woning wonen 7 cliënten in de leeftijd van 30 tot 82 jaar. Aan de achterzijde van de woning is een appartement waarin één cliënt met een specifieke zorgvraag en 1 op 1 begeleiding woont.

Alle cliënten hebben een ernstige meervoudige beperking waarbij sprake is van bijkomende ziektebeelden. Het betreft een kwetsbare groep cliënten die gebaat zijn bij een goede balans tussen kunnen en aankunnen en het volgen van hun eigen tempo.

De cliënten zijn voor de ADL volledig afhankelijk van de begeleiders. Binnen deze groep vinden meerdere voorbehouden en risicovolle handelingen plaats.

Zij werken met signaleringsplannen, waarbij gedrag wordt gesignaleerd en omgezet naar interventies die de cliënt helpen om de dag op een positieve en ontspannen wijze te beleven.

De groep kenmerkt zich door de individuele begeleiding en benadering van de cliënten. Zeggenschap en daarmee regie over eigen leven ervaren is onderdeel van het dagelijks leven van de cliënt.

Nabijheid en het bieden van veiligheid zijn daarbij essentieel.

Wat verwachten wij van jou :

 • mbo diploma bestemd voor de gehandicapten zorg (minimaal niv.3)
 • bekwaam met adl handelingen en / of agressie (verbaal en fysiek)
 • gemotiveerd en hulpbehoevend
 • Wat bieden wij :

 • scholing (cursus medicatie, agressie, bhv, tilliften enz.)
 • salaris is conform cao gehandicaptenzorg
 • contract; op basis van detachering of contract bij de klant
 • flexibiliteit; mogelijk om losse diensten te werken zonder urencontract
 • vergoeding vog
 • Ben jij de woonbegeleider die klaar staat om in te springen, meld je dan nu aan en solliciteer via onderstaande button!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier