Maintenance Manager
Techmatch
Eindhoven, Noord Brabant, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

HTL-DHT is sinds 1958 gevestigd in Eindhoven en is een productiebedrijf wat tabaksproducten recyclet tot voornamelijk halffabricaten.

Dit doen zij met verschillende processen als malen, mengen en drogen. Binnen de organisatie heerst een echte aanpakkersmentaliteit en een directe aanspreekcultuur.

Daarbij heeft de technische dienst een stabiel team, weinig verloop en een goede werksfeer. Deze stabiele organisatie is volop in beweging en er wordt veel geïnvesteerd in automatisering.

Functiebeschrijving In de functie van Maintenance Manager ben jij eindverantwoordelijk voor het onderhoud aan de technische installaties, gebouwen en terrein, zodat er efficiënt geproduceerd kan worden volgens de gestelde kwaliteitseisen en veiligheidsnormen en met een minimum aan storingen.

Specifiek bestaan je werkzaamheden uit : Organiseren van het onderhoud middels een gestructureerd onderhoudssysteem, waarbij preventief en correctief onderhoud goed in balans zijn.

Motiveren van de technische dienst medewerkers en optimaliseren van de samenwerking met de productie en afdeling projecten ten behoeve van TD werkzaamheden, plannen en doelstellingen.

Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met contractors en de aansturing van derden bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden.

Als Maintenance Manager een actieve bijdrage leveren in procesverbeteringen. Budgetverantwoordelijke voor de Technische Dienst.

Van analyse, opstellen, beheren, rapporteren, contractmanagement tot aan voorstellen voor ; Draag je zorg voor zowel adequate personeelsindeling als personeelsplanning inclusief een correcte urenverantwoording van het personeel en inhuur.

 • Ben je in staat gefundeerde make or buy beslissingen te nemen voor materialen alsook beslissingen betreffende intern of uitbesteden betreffende het toewijzen van sleutelcapaciteit;
 • Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplekken van de TD en waar werkzaamheden worden verricht door de TD; Je bent bereid om tijdens de bedrijfssluitingen aanwezig te zijn en bent als eindverantwoordelijke manager bij calamiteiten 24 / 7 bereikbaar voor de consignatiedienst monteur;
 • Functie-eisen Om de functie van Maintenance Manager uit te voeren beschik je over en kennis van en heb je ervaring binnen de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, besturingstechniek en geautomatiseerde ;
 • Je bent een pragmatische, initiatiefrijke teamplayer en beschikt over leidinggevende skills. Tevens beschik je over : HBO werk- en denkniveau Ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie bij voorkeur in de proces- en / of voedingsindustrie.

  Resultaatgerichtheid, kun je prioriteiten stellen en ben je goed in plannen / organiseren. Arbeidsvoorwaarden Ben je op zoek naar een functie waarin je veel verantwoording hebt?

 • Heb je ervaring binnen de procesindustrie en beschik je over leidinggevende skills? Dan is de functie van Maintenance Manager wellicht heel interessant voor je! Naast deze gave functie van Maintenance Manager biedt de opdrachtgever : Directe indiensttreding bij de klant;
 • Een leuk team binnen de Technische Dienst (9 fte) om mee samen te werken; Goede investeringsmogelijkheden!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier