Werkvoorbereider Bouw
TalentScoutZ
Eindhoven, Netherlands
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Clubprofiel Onze klantrelatie is een succesvol bouwbedrijf in de regio Eindhoven met een goede reputatie en staan hoog aangeschreven in de bouw.

Deze club werd in 1926 opgericht en heeft zich als familiebedrijf generaties later ontwikkeld tot een onafhankelijke middelgrote multidisciplinaire vastgoedonderneming en projectontwikkelaar, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant.

Hun skills liggen niet alleen op het gebied van bouwen. Bouwen is hun natuur, maar hun passie is creëren. Zij bouwen niet slechts met de focus op het bouwen op zich.

Zij bouwen met de focus op de waarde van het eindproduct voor de eindverbruiker. Dit geldt voor de projecten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, maar ook service en onderhoud.

De rode draad door al hun disciplines is dat de klant het uitgangspunt is. Met 70 vaste medewerkers vormen ze een hecht team in een open bedrijfscultuur.

Vanwege positieve ontwikkelingen zijn wij voor deze onderscheidende organisatie op zoek naar een Werkvoorbereider. Jouw positie in het veld Geen dag is hetzelfde bij deze ondernemende club! Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor prestigieuze projecten binnen Nederland.

De orderportefeuille is zodanig divers en gevarieerd dat er regelmatig een nieuwe uitdaging op je te wachten ; Een belangrijk deel uit je takenpakket bestaat uit het maken van een planning, kostenbewaking, tijdsbewaking tot en met de oplevering van het project.

Je werkt nauw samen met collega werkvoorbereiders en rapporteert aan de projectleider. Je signaleert bestek afwijkingen, controleert werktekeningen en je draagt zorg voor een correcte projectadministratie en archivering.

Je kan op meerdere projecten tegelijk worden ingezet, denk hierbij aan een exclusieve villa tot een complete woonwijk, een hotel tot een bedrijventerrein.

Er is altijd wel een project die past bij jouw kwaliteiten, kunde en je ambities. Daarnaast zijn er enorm veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen deze jonge en dynamische club mensen.

 • Transfereisen MBO of HBO werk- en denkniveau; Minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring in bij een (middelgrote) aannemer; Kennis van woning- en utiliteitsbranche;
 • Ervaring in renovatie en groot onderhoud is een pré; Nauwkeurig, proactief, gedreven en een no-nonsense aanpak; Sterke communicatieve vaardigheden en een hoge mate van zelfstandigheid.

 • Voorwaarden spelerscontract Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bouw & Infra-cao (UTA-medewerkers);
 • Een leuke, afwisselende en zelfstandige functie binnen een jonge en dynamische werkomgeving met korte lijnen; Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid met ruimte voor jouw ideeën en creatieve oplossingen;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier