Docent Engels
Maandag
Alkmaar, Nederland
5 dagen geleden

Over de functie

Op vakantie, in je favoriete serie, op de radio .. Overal hoor je de wereldtaal Engels!

Jij wilt je leerlingen ook in het Engels laten dromen en daarom ben jij de docent Engels waar ik op zoek naar ben!

Momenteel ben ik op zoek naar een docent Engels die les kan gaan geven aan Vmbo leerlingen in de onderbouw.

Als docent Engels breng jij de liefde voor de taal graag over op deze Vmbo leerlingen. Naast de mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid vertel je je leerlingen over de literatuur, geschiedenis en cultuur van het land.

Hoe je dit doet is aan jou! Een ding is zeker : je brengt het met

En verder ..

 • Zorg je voor een fijne sfeer in de klas
 • Maak je, indien nodig, gebruik van audiovisuele hulpmiddelen
 • Spar je met collega’s uit de sectie
 • Jij start de dag met een frisse blik en staat open voor nieuwe uitdagingen.

  Spreekt deze functie je aan en / of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als docent Engels in het voortgezet onderwijs?

  Dan drink ik graag een kopje koffie / thee met jou!

  Functie eisen

 • Een 2e graad bevoegdheid Engels of heb je je opleiding bijna afgerond
 • Pedagogisch als didactisch ben je sterk onderlegd
 • Recente ervaring binnen de functie van docent Engels
 • Op korte termijn beschikbaar voor 3 dagen in de week
 • Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de onderwijsschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar.

  Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en beschikken over een online leer platform.

  Daarnaast verwelkomen wij je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst en nodigen wij je uit voor evenement van onze Club Maandag.

  Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten.

  Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner!

  Wil je de weg bewandelen naar Maandag® als docent Engels! Reageer dan snel!

  Over het bedrijf

  Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf.

  Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit.

  Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team.

  Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier