Zonnepaneelmonteur (PV monteur)
Q-Interim
Parkstad, NL
18 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Regio Parkstad

Voor een degelijk bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur PV, voor de montage en installatie van zonnepanelen in het land.

Gezocht wordt naar een monteur met een elektrotechnische achtergrond die zowel panelen gaat monteren als deze aansluiten middels omvormer op de installatie.

Je hebt geen hoogtevrees en je hebt veilig werken hoog in het vaandel staan. Daarnaast ben je bereid om regelmatig in de kost te gaan.

Op termijn kom je in dienst bij deze werkgever, salaris conform CAO kleinmetaal, uitbetaling reisuren en vergoeding wanneer je in de kost gaat.

Indien je binnen 5 werkdagen geen uitnodiging hebt ontvangen, betekent dit automatisch dat je niet bent geselecteerd voor de procedure.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier