Werkvoorbereider
STC Groep BV
Best , Netherlands
5 uur geleden

Functieomschrijving :

Het is een groeiend bedrijf. Ze ontwerpen en assembleren besturingspanelen, schakel- en verdeelinrichtingen. Hun pand in Best geeft onderdak aan hen groeiende organisatie en biedt interessante loopbaankansen.

WERK : Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de kostprijscalculatie van onze diverse projecten. Je werkt het project uit, maakt een keuze voor componenten en systemen en stelt offertes op met een omschrijving van de aangeboden totaaloplossing.

Je vat informatie in over prijs en techniek bij leveranciers. Je zorgt voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding en planning van de projecten in opdracht.

Je communiceert met de monteurs en begeleidt de montage tijdens het volledige montageproces. Je bestelt materiaal en organiseert het logistieke proces samen met je collega's van de afdeling logistiek.

Gevraagd wordt :

Afgeronde opleiding MBO-4 of HBO elektrotechniek

Enkele jaren ervaring in de bouw van verdeelinrichtingen of als werkvoorbereider / calculator elektrotechnische systemen

Ervaring met Syntess (ERP) is een pre

Verantwoordelijkheid, accuraat, aanpakkersmentaliteit en oplossingsgericht

Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels

Geboden wordt :

Je komt te werken op een moderne en schone werkplek met afwisselend werk en een leuk team. Daarbij een passend salaris met goede arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier