Projectmedewerker
VolkerWessels Telecom | Infratechniek
Amersfoort, NL
2 dagen geleden

Projectmedewerker OCC - Amersfoort

Binnen het Operations Competence Center (OCC) in Amersfoort zoek ik een Projectmedewerker die blij wordt van een baan met vele verschillende taken en snel kan schakelen.

Iemand die het werk ziet, zich vastbijt en pas loslaat als het opgelost is. Ben jij zo’n aanpakker? Dan kom ik graag met je in contact!

Waarmee jij ons verder brengt

In jouw rol als Projectmedewerker ondersteun jij de projectleiders in het team van OCC in alles wat er voorbij komt. Je levert een bijdrage aan de verdere invulling van de VWT way of working’ en faciliteert de business in de realisatie daarvan.

Je bent bij alle onderdelen van de projecten betrokken. Je helpt bij het inrichten van processen en de digitale ondersteuning daarvan.

Hierbij kun je denken aan bijv. faciliteren bij procesverbeteringen of implementaties. Ook heb je veelvuldig contact met andere vestigingen van VolkerWessels Telecom.

Verder draag jij de VWT strategie uit op het gebied van veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en informatiebeveiliging op een praktische en vooruitstrevende manier waarbij we één manier van werken ontwikkelen.

Zie jij de connectie met VWT?

Ik zoek een Projectmedewerker met een HBO-werk en denkniveau en aantoonbare werkervaring in projectondersteuning- en administratie.

Je houdt van hectiek en schept graag orde in de chaos. Daarnaast ben jij het type; voorkomen is beter dan genezen en ben je sterk in je communicatie naar stakeholders.

En bovenal zoek je een baan waarin je zelfstandig en met vele verantwoordelijkheden 32 tot 38 uur per week aan de slag kunt!

Qua persoon ben je nieuwsgierig, sociaal ingesteld, verbindend en heb je goede communicatieve vaardigheden. Dit vinden wij nodig voor het verkrijgen van heldere informatie en het afstemmen van de administratieve gegevens.

Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Jij staat voor nauwkeurig werken, wat je niet uit het oog verliest op het moment dat de hectiek toeneemt.

Je werkt zelfstandig en hebt een pro actieve instelling.

Welkom bij VWT

Wij werken aan mooie projecten binnen een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom : Total Connectivity. Wij bieden jou :

Bij ons krijg je de mogelijkheid te groeien, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Lijnen zijn kort, drempels zijn laag. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt?

Dan zit je bij ons op je plek. We belonen je met onze solide arbeidsvoorwaarden zoals :

 • Je krijgt de kans om aan mooie baanbrekende projecten te werken waar jij een belangrijke rol in speelt;
 • Een marktconform maandsalaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goed pensioen en een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Mogelijkheid tot persoonlijke groei. Op de werkvloer, via onze Studytube of door lid te worden van het jong VolkerWessels netwerk;
 • Gunstige personeelskortingen op onder andere je fitnessabonnement, tanken en telefoon abonnement;
 • Gezelligheid!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier