Verpleegkundige bij de gevangenis in Lelystad
Randstad
Lelystad, NL
21 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Verantwoordelijk voor de zorg in een gevangenis, dat zou jij wel willen. Een veilige en gezonde sfeer op de afdeling staan voor jou hoog in het vaandel en samen met collega’s draag jij graag bij aan optimale medische, sociale en psychische omstandigheden voor de gedetineerden.

Word verpleegkundige bij Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)!

Jij gaat als verpleegkundige aan de slag bij de PI in Lelystad. Het takenpakket van de justitieel verpleegkundige bestaat onder andere uit het stellen van verpleegkundige diagnoses, zorgcoördinatie en het leveren van verpleegkundige zorg bij gedetineerden.

Zo heb je een telefonisch en persoonlijk spreekuur, waar gedetineerden zich voor in kunnen schrijven. Als justitieel verpleegkundige verleen je zorg conform de protocollen van de klant.

Het is belangrijk dat je adequaat optreedt bij medische crisissituaties.

Wat heb ik hiervoor nodig?

 • Minimaal MBO4 Verpleegkunde diploma;
 • BIG-registratie;
 • Flexibel inzetbaar op dag-, avond-, weekend- en nachtdiensten;
 • Wonend in omgeving van Lelystad.
 • Wat krijg je hiervoor terug?

 • Nooit saai op je werk door een uitdagende werkplek met interessante patiënten;
 • Je verdient tussen €15,58 en €21,07 bruto per uur afhankelijk van je werkervaring;
 • Reiskosten met ov worden volledig vergoed en met de auto €0,06 per km.
 • Zie jij jezelf al helemaal werken als verpleegkundige bij de gevangenis in Lelystad? Solliciteer dan direct!

  Let op : het gaat hier om een wervende vacature, wat betekent dat je in onze portefeuille geplaatst wordt en bij vrij komen van een plekje kan jij direct op gesprek.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier