Vacature Embedded Software (C,C++) Developer Groningen
Sogeti
Vianen, NL
5 dagen geleden

Ervaren Embedded Software Programmeur

Ben je Embedded C / C++ Developer, Embedded software engineer of een DevOps engineer met een passie voor Embedded systemen en / of elektrotechniek?

Wij zoeken jou! Als High Tech Embedded software professional bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende High Tech Community die landelijk uit ruim 200 gepassioneerde technisch professionals bestaat.

In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je ook persoonlijk bij aan de meerwaarde die wij leveren voor onze top-opdrachtgevers in diverse sectoren zoals de farmaceutische industrie, de automotive maar ook de halfgeleider industrie.

Werken in de regio Noordoost bij Sogeti!

Natuurlijk wil jij werken in de regio waar je ook woont. Daar hebben wij voor gezorgd. Allereerst hebben we een regiovestiging van Sogeti in Noordoost Nederland (te Groningen).

Verder werk jij voor klanten in de regio Noordoost, vanuit huis of op locatie van de klant. Met werken op afstand en het slim bedienen van klanten beperken wij je reistijd.

Je Career manager is daarbij jouw aanspreekpunt.

Wie ben Jij

Als Embedded Software professional heb jij een passie voor techniek. Met jouw achtergrond heb jij al een stevige basis gelegd in je technische en professionele kennis.

Dankzij jouw probleemoplossend vermogen en praktische inslag Je bent in staat problemen snel op te lossen, praktisch te denken en systematisch te werk te gaan.

Je kan zelfstandig testen ontwerpen voor producten of technische oplossing bedenken conform een bestaande architectuur. Ook bij de uitvoer kan men op jou rekenen.

Als Embedded Software Engineer ben je van grote waarde vanwege jouw capaciteit om verschillende onderwerpen uit te werken en te plaatsen binnen de omvang van het project.

Je bent op de hoogte van actuele technologische ontwikkelingen. Stilstaan is achteruitgang voor jou. Je denkt met klanten mee en helpt hen innoveren.

Je staat te popelen om met jouw expertise een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.

Daarnaast ben je iemand die graag actief een bijdrage levert en je meerwaarde toont.

We zijn heel benieuwd naar jouw nieuwe ideeën, uitgesproken mening en naar jouw visie. Kom eens met ons praten en maak ons technische assessment.

Dan gaan we samen kijken of jij inderdaad de Embedded software programmeur bent die wij zoeken.

Wat breng je mee :

 • afgeronde HBO of WO opleiding;
 • minimaal 3 jaar ervaring als Embedded software Developer;
 • kennis van C, C++, GNU Bash, Perl of Python;
 • kennis van computersysteemarchitecturen, bij voorbeeld ARM;
 • kennis van Cross-platvorm ontwikkelmethoden is een pré.
 • je bent in staat samen te werken en informatie te delen in agile verband;
 • Nederland in woord en geschrift op minimaal C1 niveau;
 • rijbewijs B.
 • We kunnen al je kwaliteiten hier nooit benoemen. Die bespreken we liever zelf met jou.

  Dit bieden we jou.

  Klinken leuzen als een uitdagende functie’ en leuk werk’ je bekend in de oren? Je ziet ze bijna in elke vacature terugkomen.

  Maar bij Sogeti voldoen we er echt aan! Het werk is leuk en uitdagend, en wij zijn er trots op. Kom eens een keer praten met een toekomstige collega of met Careermanager Roeland Warmerdam dan merk je het zelf.

  Concreet :

 • een vast arbeidscontract en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • salaris tot 5.285, euro per maand;
 • wil je cursussen volgen op je vakgebied, daar is zeer veel ruimte voor;
 • projecten en actieve participatie in de High Tech community;
 • een beperkte woonwerk reistijd vanuit Groningen.
 • De High Tech Community van Sogeti behoort tot de absolute top binnen het High Tech-vakgebied. Om aan die top te blijven investeren we in de ontwikkeling van onze professionals.

  We vinden daarom interne en externe trainingen, certificeringen en onderlinge kennisdeling extra belangrijk.

  Door middel van onze gepersonaliseerde Learning Path trajecten helpen we onze professionals de juiste bagage te krijgen én te houden.

  Voor het uitbreiden van je kennis kun je deelnemen aan : community's, online trainingen, technische meetings en klassikale trainingen (post Corona).

  Carrière mobiliteit is ook altijd mogelijk. Stap bijvoorbeeld over van Embedded Developer naar Java programmeur. Wij faciliteren je groei!

  Wil je graag je kennis delen en artikelen schrijven voor onze website of onze publicaties en ook meewerken in de redactiecommissie?

  Je bent meer dan welkom! Zo maken we elkaar én de rest van de Embedded test-professionals in Nederland steeds iets slimmer.

  Daarnaast hebben we plezier met elkaar in én na het werk. Sogeti organiseert regelmatig leuke uitjes en activiteiten.

  Wij zoeken jou!

  Reageer snel en stuur vandaag nog je cv naar ons toe. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op om over je sollicitatie te praten.

  Wil je eerst meer informatie? Bel dan met 088 6606600 en vraag naar Henk Wouda of Irma Jongman, IT recruiters in Groningen.

  Een capaciteitstest, persoonlijkheidsprofiel (Papi) en PES screening maken onderdeel uit van de sollicitatie procedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier