Orderpicker 2-ploegendienst
Start People
Almere, NL
2 dagen geleden

Zoek jij die stabiele werkgever met toekomst perspectief en doorgroei kansen? Zoek jij een bedrijf waarbij jij uiteindelijk ook wordt overgenomen in vast dienstverband?

Beschik jij over aantoonbare werkervaring als orderpicker? Heb je daarnaast ook ervaring in het besturen van een EPT en werken met handscanner?

Vind jij werken in 2-ploegendienst geen probleem?

Lees dan snel verder!

Als full time orderpicker werk je in 2-ploegendiensten in een vast rooster, één week vroege diensten, andere week avonddiensten.

Jij bent verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van alle bestellingen in het magazijn. Binnen het team wordt jij als orderpicker onderdeel van een groot team bestaande uit allround magazijnmedewerkers, inpakkers en reachtruckchauffeurs.

Als orderpicker werk jij samen met andere collega's om de dagelijkse bestellingen weg te werken. In de ochtendploeg werk jij van 7 uur tot 15 uur, en in de avonddienst werk jij van 14 uur tot en met 23 uur.

Omdat deze locatie moeilijk bereikbaar is met openbaar vervoer, vragen wij dat jij minimaal beschikt over eigen vervoer zoals scooter of auto!

Natuurlijk zijn hier reiskosten compensatie aan verbonden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier