Specialist Ouderengeneeskunde
ViVa! Zorggroep
Velsen-Noord, Noord-Holland
3 dagen geleden

16-36 uur (in overleg)

Regio Kennemerland

De wereld van de zorg is fors in beweging. Dat hoeven we jou niet te vertellen! Ben jij op zoek naar een stabiele maar tevens uitdagende functie als Specialist Ouderengeneeskunde?

Dan kom je bij Viva! Zorgroep op de juiste plek! Bij ViVa! staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel, kun je pionieren binnen de vakgroep en meebouwen aan de uitbreiding van de eerstelijnszorg.

Spreekt dit jou aan? Dan ben je van harte welkom! Corparis is gespecialiseerd in het bemiddelen van medisch specialisten vanuit een groot netwerk binnen Nederland.

Namens ViVa! Zorggroep, regio Kennemerland, zoekt Corparis exclusief een Specialist Ouderengeneeskunde i.v.m. pensionering, uitbreiding van bedden en de eerste lijn.

Je treedt hierbij rechtstreeks in dienst bij ViVa! Zorggroep. ’Binnen ViVa! Zorggroep heb ik mij als startend specialist ouderengeneeskunde verder kunnen ontwikkelen en is er verdere groei mogelijk, bijvoorbeeld richting Kaderarts GRZ’’, aldus Naomi Verheijen

Je uitdaging

Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je continue bezig met het verbeteren van de ouderenzorg. Hierbij probeer je optimale zorg te bieden met de middelen die beschikbaar zijn.

Afhankelijk van jouw wensen en ervaringsniveau kijken we samen hoe je deze functie het beste vorm kunt geven, passend bij jouw behoeften en expertise.

ViVa! Zorggroep heeft een sterke positie in de regio en is eveneens een ambitieuze organisatie. ViVa! heeft zich tot doel gesteld om proactief te innoveren op de volle zorgbreedte, van langdurige tot kortdurende zorg waarbij de eerstelijnszorg een steeds prominentere rol gaat spelen.

Met jouw creativiteit en expertise zorg je voor zichtbaarheid en tevens verdere ontwikkeling van de medische vakgroep. Hierbij word je uitgedaagd om initiatief te nemen, regie te pakken en heb je veel vrijheid om je functie verder vorm te geven.

Bij voorkeur heb je de wens om de opleiding tot Kaderarts te gaan volgen. Je bent actief binnen een organisatie in beweging, waarbij er stappen worden gezet om de invloed van de medische vakgroep op beleid en kwaliteit uit te breiden.

Daarbij werk je in een multidisciplinaire setting met betrokken collega’s in een saamhorig team. Naast deze ontwikkelingen lever je passende zorg voor onze cliënten en bestaat de functie eveneens uit het superviseren en begeleiden van basisartsen en verpleegkundig specialisten.

Binnen de functie geldt een beperkte dienstbelasting, aangezien een deel van de diensten is uitbesteed.

Ben jij Verpleegkundig Specialist en heb je de ambitie om jezelf verdiepend of verbredend te ontwikkelen? Wil je werken bij een informele, warme organisatie en in kleine (zelforganiserende) teams?

Je krijgt ruimte om creatieve ideeën in te brengen en buiten de kaders te kijken. Spreekt dit jou aan? Dan ben je van harte welkom! Corparis is gespecialiseerd in het begeleiden van medici en paramedici en we hebben een groot netwerk binnen o.

a. de ouderenzorg in Zuid-Holland. Namens diverse verpleeghuizen zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist. De contractvorm en het aantal uren is in overleg.

Wie zoeken wij?

Om voor deze functie in aanmerking te komen heb jij :

 • Een visie op ouderenzorg en ontwikkelingen binnen de ouderengeneeskunde;
 • Een proactieve, ondernemende houding;
 • Enthousiasme t.a.v. begeleiden / superviseren van collega’s;
 • Een (bijna) afgeronde opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde;
 • Volledige beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent in het bezit van een auto.
 • Uiteraard zit je boordevol energie en sta je stevig in je schoenen, zowel qua houding als gedrag!

  Wat bieden wij?

  ViVa! Zorggroep biedt jou :

 • De mogelijkheid tot fulltime of parttime werken (24-36 uur);
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Inschaling in schaal 75, conform CAO VVT (€5164-8146);
 • Ruimte, budget en de wens voor het volgen van een opleiding tot Kaderarts;
 • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen;
 • Regelmatig leuke teamactiviteiten met collega’s;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Pensioen bij pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Maar vooral : werkplezier, persoonlijke aandacht, vrijheid en groei!
 • Voor de werving van deze functie is Viva! een exclusieve werving aangegaan met bureau Corparis. Alle kandidaten die solliciteren op deze functie gaan verder in procedure via Corparis.

  Naar aanleiding van je sollicitatie nemen zij contact met je op en wordt de verdere procedure bij geschiktheid vervolgd.

  Wil je werken in een warme, vooruitstrevende organisatie waar ondernemerschap wordt gewaardeerd? Met ruim 3500 medewerkers en 1600 vrijwilligers is ViVa! Zorggroep een toonaangevende zorgorganisatie.

  ViVa! gaat uit van de vragen, wensen en mogelijkheden van hun cliënten. Dit zijn veelal ouderen en chronisch zieken met diverse problematiek op de afdelingen : PG, somatiek, GRZ, ELV, GP en NAH.

  Samen met familie, vrijwilligers en multidisciplinair team wordt er gezocht naar de best passende zorg en ondersteuning in iedere situatie.

  De medische vakgroep bestaat uit 12 Specialisten Ouderengeneeskunde, waarvan 2 Kaderartsen. Daarnaast zijn er 4 Verpleegkundig Specialisten en 4 basisartsen.

  De afdeling wordt ondersteund door doktersassistentes en medisch secretaresses. ViVa! Zorggroep staat bekend als een geliefd opleidingshuis voor AIOS, coassistenten en HAIO.

  Dit komt voort uit een open en laagdrempelige cultuur. Verscheidenheid is vanzelfsprekend en ieders individuele kwaliteiten worden benut.

  De medewerkers worden gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier