Medewerker housekeeping Hotel
PDZ Uitzendbureau
Zaandam, Noord-Holland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij bereid hard te werken, maar beperkt jouw parttime beschikbaarheid jou in de mogelijkheden? Dit unieke hotel denkt met je mee!

De werkdagen zijn in overleg, dus erg flexibel. Wel wordt van je verwacht dat je bereid bent om regelmatig een dienst in het weekend te accepteren.

Doordeweeks zijn de werktijden van 09.00 uur tot 13.30 / 14.30 uur (bespreekbaar) en in het weekend van 10.00 uur tot ongeveer 15.

00 / 16.00 uur. De eindtijd is afhankelijk van de drukte, het werk stopt wanneer de kamers klaar zijn.

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kamers. De werkzaamheden vragen onder andere om regelmatig bukken, tillen en boenen.

Geen probleem? Lees dan snel verder!

De werkzaamheden die bij het schoonmaken van de kamers komen kijken zijn fysiek best wel pittig dus hier zal je in het begin zeker even in moeten komen.

Je bent namelijk verantwoordelijk voor het schoonmaken van de badkamer, het stofzuigen en dweilen van de kamer, het verschonen en netjes opmaken van het bed.

Verder haal je overal even een doekje overheen en zorg je ervoor dat de handdoeken, douchemiddelen en koffie etc weer netjes zijn bijgevuld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier