Specialist Ouderengeneeskunde
Carinova
Deventer
3 dagen geleden

Carinova is een middelgrote organisatie met twee unieke verpleeghuislocaties, het Sint Jozef verpleeghuis in Deventer en de Hartkamp in Raalte.

Daarnaast zijn er zes woonzorglocaties en kleinschalige woonvormen in de wijk voor cliënten met psychogeriatrische en somatische problematiek.

Op de verpleeghuislocaties wordt geriatrische revalidatie en langdurige zorg geboden. Met de huisartsen in de regio wordt voor de kwetsbare ouderen thuis de samenwerking steeds verder uitgebreid.

Het medisch team bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, een aantal basisartsen, verpleegkundig specialisten en praktijkverpleegkundigen.

Daarnaast is er een aantal opleidings- cq stageplekken beschikbaar voor (huis)artsen in opleiding.

Als specialist ouderengeneeskunde ben je eindverantwoordelijk voor de medische zorg. Ook verricht je extramurale consulten en doe je bereikbaarheidsdiensten.

Samen met collega-artsen ontwikkel je het medische beleid van Carinova. Verder ben je supervisor voor basisartsen en verpleegkundig specialisten.

Carinova biedt jou :

We bieden een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie met tal van ontwikkelmogelijkheden. Het volgen van een (kader)opleiding behoort tot de mogelijkheden, gezien de samenstelling van het team bij voorkeur WZD / psychogeriatrie.

De bereikbaarheidsdiensten worden georganiseerd in samenwerking met een collega-instelling en ANW Nederland.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Inschaling in FWG 75.

Wie zoeken wij ?

Geregistreerd specialist ouderengeneeskunde met ambitie om met het team de ouderenzorg binnen Carinova en de regio verder te versterken en te ontwikkelen.

Goede communicatieve vaardigheden, collegiaal, en het kunnen onderhouden van goede contacten met de verschillende zorg- en behandelteams en verwijzers, zoals huisartsen en ziekenhuis.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier