Orderpicker met EPT
Olympia
ROOSENDAAL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever in Roosendaal is een producent van tuinmeubelen. Naast het warehouse en de kantoren in Roosendaal en daarnaast hebben zij in de Benelux inmiddels meer dan 25 winkels.

Vanuit het magazijn in Roosendaal worden iedere dag de meubels bezorgd en bij de consument in elkaar gezet en wel afgeleverd.

Ze zijn vanuit een traditioneel familiebedrijf inmiddelks uitgegroeid tot een professionele organisatie met ruim 250 medewerkers werkzaam.

Functieomschrijving

Wanneer je op zoek bent naar een baan als fulltime orderpicker en EPT bestuurder kun je direct in het magazijn aan het werk.

Je gaat op de EPT de orders picken en verzamelen. Dit ga je doen in dagdiensten. Je start als orderpicker 2 ploegen op basis van een tijdelijk dienstverband.

Wanneer je gaat starten zal dit voor langere tijd zijn. Je gaat met jouw EPT wagen de orders picken, de binnengekomen goederen in de stellingen plaatsen.

Daarnaast zorg je er ook voor dat de bestellingen compleet op een pallet verpakt kunnen worden. Een leuke baan in de logistiek waarbij je ook jouw vaardigheden met de EPT kunt inzetten.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een orderpicker met onderstaande specificaties :

 • Logistiek spreekt jou aan;
 • Je kunt de EPT besturen;
 • Je hebt eerder als orderpicker of magazijn medewerker gewerkt;
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal;
 • Je kunt direct aan het werk;
 • Je bent full-time beschikbaar;
 • Je werkt in de twee ploegendienst van 06.00 tot 14.30 uur en 14.45 en 23.15 uur.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je kunt per direct starten bij onze opdrachtgever. Full time baan met een bruto uurloon van € 10.82 bruto per uur. Een baan voor een langere periode waar je full time kunt werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier