Werkvoorbereider PWN
Koninklijke BAM Groep
Rijsenhout, Nederland
15 dagen geleden

Wat ga je doen?

Bij BAM Infra Energie & Water zorgen wij ervoor dat alle huishoudens en bedrijven worden voorzien van gas, water en warmte.

Als werkvoorbereider vorm je een belangrijke schakel in ons proces van tenderen, voorbereiden, uitvoeren en uiteindelijk het beheer.

Jouw prioriteit is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voor je uitvoerende collega’s, zodat zij in één keer goed aan de slag kunnen.

Daarbij ben jij de verbinder tussen de collega’s binnen en buiten. Naast het zorgen dat alles soepel loopt, is het belangrijk om steeds mee te denken hoe wij het samen steeds beter kunnen doen als team voor onze klanten.

Jouw positie zorgt ervoor dat je veel ziet en kan helpen in deze optimalisatie van het proces / project.

In deze functie kom je te werken vanuit onze locatie in Rijsenhout (Amsterdam), binnen een team wat werkzaam is aan een groot contract voor het regionale drinkwaterbedrijf.

Zij werken aan het ondergrondse waterleidingnetwerk van hoofd- en dienstleidingen en huisaansluitingen.

Wil je meer weten over de functie van werkvoorbereider? Bekijk het filmpje van Froukelien Horstra.

Wie zoeken wij?

Als werkvoorbereider heb jij de technische expertise die nodig is om een strakke werkplanning en begroting op te stellen voor verschillende projecten binnen het team.

Je werkt nauwkeurig, hebt altijd het overzicht en zo hou jij de controle. Jij bent in staat om vanuit jouw rol complexe contracten efficiënt en effectief te plannen en voor te bereiden.

Met een sterke persoonlijkheid en een positieve instelling pas je goed binnen het huidige team.

Verder beschik je over :

 • een minimale opleiding op mbo niveau 4;
 • een aantal jaar werkervaring als werkvoorbereider op het gebied van ondergrondse infrastructuren;
 • kennis en / of affiniteit met waterleidingen is een pré;
 • aanvullende certificaten op vaktechnisch gebied.
 • Wat bieden wij?

  Wij bieden je uitstekende mogelijkheden om opleidingen te volgen en om nieuwe certificaten te behalen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je iedere dag met plezier en voldoende uitdaging naar je werk blijft gaan! We werken met elkaar in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar we samenwerken en elkaar stimuleren.

  We hebben de persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf binnen onze regiobedrijven, maar met de voordelen van een multinational.

  Verder bieden we je een :

 • een marktconform salaris per 4 weken;
 • een volwassen secundair arbeidsvoorwaarden pakket volgens CAO kleinmetaal;
 • een laptop en telefoon;
 • Over ons

  Energie en water zijn onmisbaar voor ons dagelijks leven. BAM Infra Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren.

  Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

  Kortom : bij BAM Infra Energie & Water zorg je ervoor dat je ’s avonds onder een warme douche stapt en dat je in de ochtend kan genieten van een goede kop koffie.

  Ons werk is belangrijk voor miljoenen huishoudens en daar hebben we jouw talent voor nodig. Wij plaatsen bijvoorbeeld bij 1 miljoen eindgebruikers slimme meters.

  Een ander mooi voorbeeld betreft het ontwerpen en realiseren van een uniek geluidsscherm met geïntegreerde zonnecellen.

  Op onze website maak je kennis met onze collega’s en lees je meer over de projecten die wij uitvoeren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier