Groepslesinstructeur in Utrecht
Fit For Free
Utrecht Overvecht
4 dagen geleden

Als Groepslesinstructeur geef je bij ons groepslessen. We voeren een uitgebreid programma. Natuurlijk hebben we het wereldberoemde Les-Mills programma, maar we spelen ook in op speciale interesses zoals Spinning, Yoga en Dance.

We volgen sporttrends op de voet. Ons aanbod aan groepslessen is daarom altijd actueel :

 • Conditie, zoals BodyStep en Spinning.
 • Kracht, zoals BodyPump en BBB.
 • Dans, zoals Zumba en Sh’Bam.
 • Body & Mind, zoals Yoga en BodyBalance.
 • Fight, zoals BodyCombat en FightFun.
 • Je vindt het leuk om als instructeur voor de groep te staan en je energie over te brengen. Jij bepaalt het ritme en door jouw enthousiasme geeft iedereen wat extra’s.

  Je bereidt de groepslessen serieus voor en zorgt voor een goede opbouw. De muziek die je kiest doet er nog een schepje bovenop.

  Na afloop is iedereen bezweet en blij. Het was weer een beleving!

  Welkom bij ons

  Samen met je collega’s maak je van de club een ontmoetingsplaats. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Waar ruimte is voor een praatje, waar mensen elkaar leren kennen.

  Je legt gemakkelijk contacten en mensen stappen graag op je af voor een advies of zomaar een gesprekje in de Social Corner.

  Doorgroeien

  Vastroesten zal je bij Fit For Free niet gebeuren. Je krijgt bij ons alle ruimte om door te groeien. Als Groepslesinstructeur kun je deelnemen aan een Les Mills training, opleiding FitVak A en B, FunXtion of de Fitnessbasisdag.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier