Commercieel technisch medewerker binnendienst
Connect
Utrecht, NL
16 dagen geleden

Over jouw rol

Wil jij deel uit maken van een internationaal georià nteerd automotive concern met 11 vestigingen over de wereld? Ben jij een multitasker en houdt jij het hoofd koel binnen een hectische werkomgeving?

Wil jij aan de slag binnen een uitdagende combinatie functie waar techniek, verkoop en advies samen komen? Lees dan snel verder !

Jobomschrijving

Voordat je aan de slag gaat als commercieel technisch medewerker binnendienst ga je aantal dagen in het buitenland op training om productkennis op te doen.

Tijdens de training komen alle onderdelen die gerepareerd worden ter sprake. Na een gedegen training kom je weer terug in Nederland en wordt je ingewerkt.

Je komt te werken in een kleine werkplaats waar jullie als team zorg dragen voor auto elektronica reparaties binnen heel Nederland.

Je werkdag ziet het er als volg uit : je wordt gebeld door een autogarage met de mededeling dat een onderdeel van een auto niet werkt.

Aan de hand van een productcode zoek je het juiste onderdeel in het systeem op. Je vraagt aan de klant welke foutcodes naar boven komen en probeer je te achterhalen wat het probleem is.

De storing is telefonisch niet op te lossen, dus adviseer je de klant om het product bij jullie te laten repareren. Je stelt een offerte op en bespreekt de voorwaarden.

Je schakelt een postbedrijf in die het onderdeel ophaalt en aflevert. Terwijl je dit allemaal aan het regelen bent staat er al een klant aan de balie die een onderdeel komt brengen voor een spoedreparatie.

Zoals je kunt lezen is het een veelzijdige functie waarin je te maken krijgt met autotechniek, commercie en advies.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier