HR Consultant
Yourprofessionals
Almere, NL
2 dagen geleden

Recruitment is een kunst die je inmiddels maar al te goed kent. Daarom zoek je meer dan alleen sourcen, bellen en bemiddelen.

Je wilt jouw kandidaten verder helpen in hun carrière middels ontwikkeling, coaching en door het delen van jouw marktkennis.

Jouw kandidaat word je collega. Jouw team detacheert je collega's naar opdrachten en projecten waarvan zij kunnen groeien.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om jouw HR droom werkelijkheid te maken.

Organisatie-en afdelingomschrijving

Wij zijn ons ook bewust dat er 1000 detacheerders zijn in Nederland. Door bomen is het soms lastig om het bos te zien. Wat maakt een goede detacheerder?

Dat is een vraag die wij ons constant stellen. Ons antwoord? Een detacheerder is een prettige werkgever als de focus ligt op werkgeverschap en niet op uurtje factuurtje.

Werkgeverschap is ondernemen vanuit een maatschappelijk verantwoorde denkwijze. Dat betekend dat het individu centraal staat.

Hoe dragen wij bij aan jouw carrière als HR professional? Hoe kunnen we jouw stip op de horizon werkelijkheid maken? Dat zijn vragen die we onszelf constant stellen.

Wat wij het belangrijkste vinden is dat jij de ruimte krijgt om vanuit je eigen kracht, creativiteit en ondernemerschap projecten kan oprichten die bijdrage aan het succes van de organisatie.

Hoe kunnen we jouw talenten het best benutten? Daar denken we graag met je over mee!

Functieomschrijving

De rol van HR consultant geeft jou vrijheid. Ruimte om te ondernemen en jouw creativiteit toe te passen. Niet alleen op recruitment, maar juist vooral middels coaching, events organiseren en door een sparringpartner te zijn voor de afdeling.

Maandelijks draag je bij aan de groei van de afdeling door een warm netwerk te onderhouden van potentiële kandidaten. Je brengt ze aan tafel en regelt het administratieve proces van hun start en het verdere dienstverband bij Your Professionals.

Samen zet jij en de medewerker een stip op de horizon, hierdoor weten jij, jouw team en de medewerker precies waar we met zijn allen naartoe werken.

Elke 6 weken spreek je iedere medewerker binnen jouw persoonlijke pool, waardoor je op de hoogte bent van de medewerker zijn behoefte.

Het is aan jou om jouw pool van medewerkers te binden aan de organisatie. Hiervoor faciliteren we tools, trainingen en kennissessies waardoor ook jij continue kan groeien. In het kort.

Hoe ga jij je ontwikkelen als HR Consultant?

De eerste stap in jouw ontwikkeling ligt bij ons. We zorgen dat je goed wordt ingewerkt binnen alle systemen en onze vorm van coaching en begeleiding van medewerkers voor jou duidelijk is.

Zodra je volledig meedraait binnen het HR team gaan we samen om tafel om jouw stip op de horizon te zetten. Het is belangrijk dat je werkt aan jouw doelen, zodat je kan groeien en jouw dienstverlening meer waarde krijgt voor jezelf en onze organisatie.

Samen met het HR team volg je trainingen en werk je aan de groei en het behoudt binnen Your Professionals. Heb jij behoefte aan een specifieke training of cursus?

Dan denken we graag met je mee!

Profiel

Ondernemerschap staat bij ons centraal. Creatief denken in oplossingen en samenwerken zijn daarin erg van belang. Recruitment ervaring is belangrijk, hierdoor krijg je meer ruimte om je te focussen op andere taken. In het kort :

Een Bachelor

Ervaring met recruitment

Pré ervaring met HR

Communicatief, gezellig en betrokken

Ondernemend, creatief en een teamspeler

Aanbod

Meer dan recruitment, namelijk echt impact maken op iemand zijn carrière. Vanuit werkgeverschap collega's kansen bieden waardoor zij kunnen groeien.

Een dynamische functie waarin je strategisch kan meedenken met de afdeling en verantwoordelijk wordt voor een eigen pool aan medewerkers.

Daarnaast een gezellig team van collega's die gezamenlijk werken aan hun eigen geformuleerde doelstellingen. Uiteraard voorzien we je ook van een mooi salaris en bijbehorende zaken zoals :

Een marktconform salaris

Een leaseauto of OV Business kaart

Laptop, telefoon etc.

Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen via onze academy

Carrière coaching

Uitjes naar binnen en buitenland

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier