Fulltime klantenservice medewerker voor zakelijke klanten gezocht! in Maastricht
YoungCapital
Maastricht, NL
4 dagen geleden
source : Officevacatures

Werkgever

De wereld raakt steeds meer verbonden. Connectiviteit en communicatie zijn de pijlers van onze maatschappij en economie.

Maar verbondenheid gaat veel verder dan slimme connecties tussen netwerken of de techniek waarmee we contact leggen. Uiteindelijk draait het leven van mensen om het gevoel van verbondenheid.

Met elkaar, met geliefden, vrienden en familie. Met de dingen die voor hen belangrijk zijn. Zodat ze volop kunnen genieten van alles wat de wereld te bieden heeft.

Zodat mensen, bedrijven en de samenleving verder kunnen komen. Daarom luidt het doel van VodafoneZiggo : plezier en vooruitgang met elke verbinding.

Functie

Onze trouwe opdrachtgever VodafoneZiggo is e op zoek naar enthousiaste klantadviseurs die het team van de Corporate afdeling komen versterken.

Als klantadviseur op deze afdeling ben jij diegene die schakelt met grote zakelijke klanten en hen helpt om zo snel mogelijk de beste oplossing te zoeken voor hun probleem.

Binnen de Corporate afdeling heerst er formaliteit wat betekent dat het van belang is om de klant met u aan te spreken en snel advies te geven.

Dit is dan ook iets wat jij ziet als een uitdaging en energie van krijgt!

Wat kan ik verwachten?

Als klantadviseur op de Corporate afdeling werk jij fulltime (40 uur) van maandag t / m vrijdag in dagdienst. Om te zorgen voor een goede basis, zal je van tevoren deelnemen aan een 6 weken lange training waarin je alle in-

en outs krijgt aangeleerd. Deze training wordt uiteraard betaald! Jij wordt in deze periode helemaal klaargestoomd om jouw zakelijke klanten je WOW-

en. Belangrijk in deze functie is dat je klantvriendelijk bent, goed kan luisteren en met een lach de telefoon opneemt want hier scoor je meteen al punten mee bij de klant!

Alsof het nog niet mooi genoeg in de oren klinkt, wordt je na een half jaar bij goed functioneren beloond door direct in dienst te komen bij VodafoneZiggo.

Functieeisen

 • Minimaal afgeronde mbo niveau 4 opleiding
 • Je bent klantvriendelijk, denkt oplossingsgericht en beschikt over inlevingsvermogen;
 • Je bent voor minimaal 9 maanden beschikbaar;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt geen verlof gepland staan gedurende training (max twee dagen mag) en ook niet meteen na de trainingsperiode;
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een startsalaris van €9,24 bij 22 jaar of ouder, wat hoger kan liggen bij ervaring;
 • Reiskostenvergoeding tot 60km enkele reis;
 • Na 6 maanden direct in dienst bij VodafoneZiggo, bij goed functioneren;
 • Een uitgebreide en betaalde training waarin je all in- en outs krijgt aangeleerd van het vak;
 • Doorgroeimogelijkheden op de lange termijn;
 • Werkervaring opdoen binnen een toonaangevende organisatie;
 • Wanneer je een contract krijgt bij VodafoneZiggo, kan je gebruik maken van mooie secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een unieke werksfeer en leuke collega's.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier