Calculator
Continu
Utrecht, Utrecht
5 dagen geleden
source : uta-jobs.nl

Functie inhoud : Ben jij een ervaren calculator binnen de grond-, weg- en waterbouw en heb je grote interesse in (civiele) techniek dan hebben wij een mooie functie voor jou! Als calculator ben jij bij onze klant dé onmisbare schakel tijdens de opstartfase van een project.

Samen met het team, verdiep je in de inhoud van het project en vertaalt dit naar een sluitende calculatie. Daarnaast stel je offertes en projectvoorstellen op en doet navraag bij toeleveranciers en onderaannemers om de prijzen en offertes te vergelijken.

De calculator maakt deel uit van het tenderteam van onze opdrachtgever.Functie eisen : Voor het zelfstandig calculeren van GWW-werken bij onze opdrachtgever heb je minimaal een MBO diploma met een civiele achtergrond.

Daarnaast vragen wij ervaring met RAW en geïntrigeerde contracten. Het is een pré indien je ervaring hebt in het werken met UAV-gc contracten.

Bij onze opdrachtgever werken ze met het programma Ibis Infra.Geboden wordt : Vanzelfsprekend staan tegenover de functie-eisen die gesteld worden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Waaronder een goed salaris en het volgen van cursussen en opleidingen! Daarnaast is, zoals bij al onze vacatures, een vast dienstverband bij de opdrachtgever het uiteindelijke doel.

Over het bedrijf : Enthousiast geworden? Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten in wat voor omgeving je komt te werken.

Daarom is het goed om te weten dat onze opdrachtgever een gezond familiebedrijf is. Zij zijn actief in de grond-, weg- en waterbouw in de regio Midden-Nederland.

Flexibiliteit, collegialiteit en de werksfeer zijn belangrijke eigenschappen voor de ruim 160 medewerkers van dit familiebedrijf.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier