Senior Calculator / Engineer Werktuigbouwkunde
Moteq
Gelderland
5 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Als senior calculator / engineer ben jij verantwoordelijk voor het uitdenken, uitrekenen en uitwerken van werktuigbouwkundige installaties binnen de grote utiliteit.

Het betreft hier omvangrijke projecten van meerdere miljoenen waarbij jij betrokken bent vanaf de tenderfase (in een tenderteam) tot de uitvoering.

Aanvankelijk ga jij, vanuit jouw adviesrol, met je team bepalen welke (technische) oplossingen jullie voor de klantvraag gaan aanspreken.

Je zoekt de balans tussen een scherp voorstel en een realistisch budget voor uitvoering. Actuele technische kennis, ingenieusiteit en analytisch vermogen zijn terugkerende waarden in dit proces.

Vervolgens maak je een calculatie op basis van jullie ideeën en begeleid je het voorstel richting de klant. Na het scoren van de opdracht worden jullie initiële ideeën omgezet naar concrete en gedetailleerde ontwerpen.

Met aandacht voor duurzame en slimme oplossingen denken jullie na over de beste toepassing van verwarmingsinstallaties, luchtbehandeling-

en ventilatie of koelinstallaties. Tijdens het proces heb jij veelvuldig contact met de opdrachtgever en stem je de voortgang af met de verschillende teams die betrokken zijn bij dit project.

Ben jij de kandidaat?

Voor deze functie zoeken we de echte topper! Jij hebt ervaring met (grote) projecten binnen de utiliteit en draait je hand niet om voor gecompliceerde werktuigbouwkundige vraagstukken.

Omdat het vaak om nieuwe toepassingen gaat van installaties wordt jouw creativiteit uitgedaagd. Elke klantvraag is anders en jij doorziet al snel wat haalbaar is en wat niet.

Vanuit jouw technische bagage en ervaring ben je in staat om duidelijk naar de klant te kunnen uitleggen wat jouw plan is en waarom.

Uiteraard verwachten wij niet dat je van alle elementen uitgebreide kennis hebt; je werkt in teamvorm met verschillende ervaren specialisten waar je op terug kan vallen.

Uitstekende werktuigbouwkundige kennis is in jouw team altijd wel aanwezig.

Theoretisch en praktisch gezien bezit je :

 • MBO niveau 4 richting werktuigbouwkunde, MIT-W, HIT-W of HBO richting werktuigbouwkunde;
 • Ervaring met (grote) utiliteitsprojecten;
 • VCA Basis (ook mogelijk om kosteloos te behalen via Voort);
 • Ervaring met calculatieprogramma's zoals ACTO of Syntess;
 • Een rijbewijs B.
 • Wat wij bieden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • Een mooie baan bij onze opdrachtgever;
 • Een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen;
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken;
 • Een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV (afhankelijk van de cao bij de opdrachtgever)
 • Waar jij gaat werken

  Dit integrale installatiebedrijf heeft een breed spectrum aan technische oplossingen in huis. Dankzij de verschillende disciplines onder één dak neemt zij diverse grote projecten aan die toonaangevend zijn in de huidige markt.

  Dit van origine familiebedrijf heeft de laatste jaren een gestage groei meegemaakt. Dankzij bijzondere projecten en contracten op het gebied van industrie, utiliteit, zorg en retail heeft deze opdrachtgever een definitieve plek veroverd in de installatiemarkt en ziet de toekomst er veelbelovend uit.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier