Chauffeur (C rijbewijs) horecadistributie bij Nabuurs
Synergie s.r.o.
Berkel en Rodenrijs | 32-40 uur | LBO, NL
6 dagen geleden

home vacatures Chauffeur (C rijbewijs) horecadistributie bij Nabuurs

Ben jij op zoek naar een aanstaande vaste baan in de transport? Start als bakwagenchauffeur vanaf ons gloednieuwe distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs.

Onze chauffeurs weten duidelijk vooraf waar ze aan toe zijn. Je vind een goede balans tussen werk en privé. Je werkt niet in de weekenden en bent iedere dag voor het avondeten thuis.

Start met een salaris van minimaal D3 volgens de TLN CAO.

Als chauffeur in de horecadistributie start jouw dag met het helpen van het laden van de vrachtwagen. Jij weet als chauffeur als geen ander welke indeling je zelf prettig vind werken.

Je hebt namelijk een diverse lading die bestaat uit pallets met kratjes frisdrank, (sterke) drank en een aantal fusten. Jij laadt het samen met jouw collega's in het magazijn op een manier die het voor jou prettig maakt om te lossen bij de diverse klanten waar je bestellingen komt afgeven.

Vaak heb je een (vaste) bijrijder mee en raken jullie ingespeeld op elkaar. Als team lossen jullie in no time de lading en nemen jullie lege kratjes en fusten mee.

Er is tijd voor een gesprek op de locatie, en de barvrouw weet hoe jij je koffie graag drinkt, want jij bent een graag geziene gast.

Natuurlijk verlicht de pompwagen en steekwagen die je in de wagen hebt liggen de zwaarste last. Maar soms is het handiger om het fust zelf te tillen wanneer je bijvoorbeeld een kelder in loopt.

Uiteraard staat je maatje wie in de wagen bij je zit je bij. Je werkgebied is in de Randstad en afhankelijk van de route en planning heb je 10 tot 20 stops.

Functie eisen :

Onze nieuwe collega is in bezit van een C rijbewijs, woonachtig in de regio Berkel en Rodenrijs en wil graag in de dranken distributie werken.

Opmerkingen : Dit bieden wij jou :

Dit bieden wij jou :

 • Uurloon tussen de €13,65 en €14,77 bruto per afhankelijk van je ervaring, conform TLN CAO
 • Een baan voor lange tijd met als doel een vaste aanstelling
 • Juiste balans tussen werk en privé
 • Vrije weekenden
 • Op tijd thuis voor het avondeten
 • Rij met modern materieel, je bent als chauffeur natuurlijk ook liefhebber
 • 25 vakantiedagen + 3,5 ADV dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Diverse opleidingsmogelijkheden waaronder : VCA, ADR of je E achter C
 • Deelname aan collectieve zorgverzekering is mogelijk
 • Goede pensioenregeling
 • Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via : Synergie Logistiek Edisonweg 10-112 Alblasserdam 078 78 20 501 of alblasserdam synergiejobs.nl

  Info over werkgever :

  Nabuurs is opgericht in 1962. Met 23 vestigingen, 1100 medewerkers en een jaaromzet van bijna 110 miljoen euro behoort Nabuurs inmiddels tot de 25 grootste logistieke dienstverleners van Nederland.

  Ook is het één van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening. Dat zorgt voor continuïteit, betrokkenheid en korte lijnen.

  Vestiging : Synergie Nederland

  Datum geplaatst : 21 juni 2019

  Vakgebied : Transportbedrijven

  Uren per week : 32-40

  Vacaturenummer : SN.SYN.2949

  Dienstverband : Fulltime

  Opleiding :

  Klik hier om via WhatsApp te reageren

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier