Facilitair Medewerker Schoonmaak Emmeloord
Antonius Zorggroep
Emmeloord
2 dagen geleden

Heb jij een passie voor schoonmaken en wil je deel uitmaken van ons schoonmaakteam in Emmeloord? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als facilitair medewerker bij Antonius ben je verantwoordelijk voor de schoonmaakkwaliteit en hygiëne van diverse ruimten op de verpleegafdelingen, op de poli's en in de algemene ruimten.

Hygiëne is van cruciaal belang in het ziekenhuis. Met jouw werk help je om de verspreiding van allerlei soorten ziektekiemen te voorkomen.

Zo werk je mee aan een gezonde omgeving en bent daarmee een belangrijke schakel in het zorgproces.

We zoeken een collega die beschikbaar is voor minimaal 10 uur per week op woensdag en vrijdag van 16.15-19.15 uur en om het weekend op zaterdag en zondag van 7.00-9.30 uur.

Het team

Met ingang van 2022 is het Facilitair Bedrijf ingedeeld in drie clusters : Gebouw & Techniek, Inkoop & Logistiek én Hospitality.

De afdeling Schoonmaak valt onder het cluster Hospitality. Onder dit cluster vallen tevens de afdelingen Gastenservice, Keuken, Voedingsassistenten en Restauratieve Voorzieningen.

Elke afdeling heeft zijn eigen teamleider, dan wel heeft de operationele aansturing van de werkprocessen binnen het team belegd.

Het team bestaat uit ongeveer 80 medewerkers verdeeld over Sneek en Emmeloord. Met elkaar zorgen we voor de schoonmaak en het desinfecteren van ruimten.

We werken volgens werkprogramma's en protocollen.

Wat breng je mee?

 • Je kunt ordelijk, hygiënisch en systematisch werken
 • Je weet van aanpakken, hebt een klantvriendelijke en klantgerichte houding
 • Je hebt een praktische en flexibele instelling
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Wij bieden jou

 • Een salaris conform FWG 15 van de cao Ziekenhuizen
 • Het betreft een dienstverband voor de duur van een jaar
 • Ruimte voor persoonlijke en vakmatige ontwikkeling
 • En niet te vergeten, onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals : korting op fitness
 • abonnement, aanvullende reiskostenregeling

 • Voor een overzicht van al onze arbeidsvoorwaarden verwijzen we je graag naar de website van mijnantonius.nl / welke-arbeidsvoorwaarden-gelden-voor-jou
 • Over Antonius

  Antonius is een ondernemende organisatie die staat voor veilige en betrokken zorg. We onderscheiden ons door zowel ziekenhuiszorg als thuiszorg te bieden aan patiënten en cliënten.

  Zo bieden we zorg thuis als het kan en in het ziekenhuis als het moet.

  Met maar één doel voor ogen : kwalitatief hoogwaardige zorg vanuit ons hart, passend bij de patiënt of cliënt en haar omgeving.

  Met zo’n 3.000 deskundige medewerkers werken wij dagelijks aan betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van de regio Zuidwest-Friesland, de Noordoostpolder en Urk.

  Onze medewerkers zijn vooruitstrevend en werken er iedere dag aan om de zorg beter en veiliger te maken. Wij vinden het dan ook van belang om te investeren in vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid voor onze betrokken en bevlogen collega’s.

  Daarnaast werken we samen aan succesvolle oplossingen en creëren we een werkomgeving waar onze medewerkers kunnen groeien en presteren.

  Dit alles biedt een mooie plek om te werken en jezelf te blijven ontwikkelen.

  Wij maken graag kennis

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier