Senior plantoetser - vergunningverlener
Jobboost
Breda, Noord-Brabant, nl
11 dagen geleden
source : Jobbird

Bedrijf : Waterschap Brabantse Delta.

Senior plantoetser / vergunningverlener

Breda, 32 - 36 uur

Een kwart van Nederland ligt onder de zeespiegel en de helft van Nederland kan te maken krijgen met overstromingen; in Nederland leven we met water.

Dijken, keringen en kades zorgen voor onze veiligheid. Sluizen, stuwen en gemalen regelen de waterstanden bij droogte of wateroverlast.

Rioolwater wordt gezuiverd. Het water in beken, sloten en rivieren blijft van goede kwaliteit. Dát is het werk van het waterschap.

Klantgerichtheid, duidelijkheid en samenwerking zijn kernwaarden van waterschap Brabantse Delta.

De afdeling Vergunningen heeft de taak om werkzaamheden in en rondom de waterstaatswerken en lozingen op oppervlaktewaterlichamen en zuiveringstechnische werken te reguleren.

Door het reguleren worden veilige waterkeringen in stand gehouden, de water aan -en afvoerfunctie en kwaliteit van de oppervlaktewaterlichamen gegarandeerd en een doelmatige werking van zuiveringstechnische werken bereikt of behouden.

Hierdoor beperken we de kans op schade voor mens, milieu en economie.

Om ons team op sterkte te houden zoeken wij een senior plantoetser / vergunningverlener.

Het proces

De senior plantoetser / vergunningverleners zijn actief in de processen watertoets’ en verlenen vergunning’. Het betreft met name complexe ruimtelijke plannen en aanvragen voor watervergunningen voor onder andere infrastructurele werken, woningbouw, natuur en landinrichtingsprojecten of projecten waar meerdere belangengroepen een rol spelen.

De functie

Als senior plantoetser / vergunningverlener ben je een belangrijke schakel tussen de burgers, bedrijven, andere overheden / organisaties en het waterschap zelf.

Je informeert en adviseert de initiatiefnemers en aanvragers en voert (voor)overleg over de mogelijkheden, waarbij het goed functioneren van het watersysteem en de veiligheid voorop blijven staan.

Binnen het waterschap vraag je indien nodig advies van andere disciplines en specialisten.

Een open en positieve houding is belangrijk, waarbij je meedenkt met de klant en kijkt naar de mogelijkheden. Je bent het gezicht naar buiten en zorgt dat alle belangen zorgvuldig tegen elkaar afgewogen worden.

In het kader van de nieuwe omgevingswet wordt deze proactieve en meer dienstverlenende houding nog belangrijker.

Wij vragen

 • Wij zoeken een hbo -er, bijvoorbeeld Civiele Techniek of Land - en Watermanagement , met kennis van watersystemen , keringen en / of grondwater , waarbij ook gevoel voor juridische procedures belangrijk is.
 • Digitaal werken past bij jou (bijvoorbeeld V&H-, zaak-, of GIS-systemen).

 • Je bent bestuurlijke sensitief . Je hebt de communicatieve vaardigheden om te verbinden, maar ook om moeilijke boodschappen goed over te kunnen brengen.
 • Een kwalitatief goed eindproduct is belangrijk en tegelijkertijd een sterke focus op productie.

  Voor de veiligheid van Brabantse Delta vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren.

  Tijdens de selectieprocedure zal dit verder worden besproken.

  Wij bieden

  Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.890,- en maximaal € 4.

  014,- bruto per maand (functieschaal 10). Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden dat je flexibiliteit biedt in ontwikkeling, geld en tijd.

  Interesse?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad Bouten, afdelingshoofd Vergunningen (076-564 15 87). Voor overige vragen kun je terecht bij Mijke Buit, HR adviseur (076-

  564 10 54). Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.brabantsedelta.nl .

  Reageren kan tot en met 19 augustus 2018 via het online sollicitatieformulier . De eerste gesprekken staan gepland op 29 augustus, de tweede ronde gesprekken zijn gepland op 11 september 2018.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier