Projectcoördinator
Eminent
Barendrecht, NL
1 dag geleden
source : Techniekvacaturebank

Het inrichten, coördineren en aansturen van de uitvoeringsteams (monteurs), je maakt binnen de kaders van het project dan wel het uitvoeringsplan en in overleg met projectleider keuzes ten aanzien van personeelsinzet en levering van materiaal, zodat binnen het afgesproken budget een veilige, kwalitatief optimale en tijdige projectuitvoering wordt gewaarborgd.

Interesse? Neem contact op met Jorieke Vale, 06 - 41 61 92 73, j.vale eminentgroep.nl

Functieeisen

Je mate van zelfstandigheid is groot. Je hebt veel kennis ten aanzien van techniek, werkmethoden, inzet van mensen en materieel.

Je bent helder in je communicatie waardoor je draagvlak creëert op de bouwplaats en waardoor jouw Projectleider ten alle tijden op de hoogte is van de voortgang van jouw projecten.

Ontwikkeling en veiligheid staat bij jou hoog in het vandaag, zowel voor de monteurs als voor jezelf.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland en kenmerkt zich als marktleider en dé specialist op het gebied van comfortsystemen.

Al meer dan veertig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt deze organisatie met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort.

Zowel voor in nieuwbouw als renovatie. Het is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met innovatie. Je komt terecht in een zeer collegiale omgeving van een kleine 100 collega’s, kan flexibel werken en hebben een informele werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je de mogelijkheid om goede en creatieve ideeën in te brengen en zélf op te pakken
 • Wij bieden ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren
 • Je krijgt een bovengemiddeld salaris, 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen op fulltime basis
 • Lease auto, laptop en telefoon
 • Een goede pensioenregeling
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier