Zorgappartementen Verzorgende
Avoord
Etten-Leur, Nederland
1 dag geleden

Wie ben jij?

Enthousiaste collega’s met een diploma verzorgende (IG) voor de zorgappartementen op onze locatie de Willaert (Zundert) en Kloostergaard (Etten-Leur).

Uiteraard weet je wat je werk als verzorgende inhoudt; dat is jouw vak. Je verzorgt en begeleidt onze cliënten in hun eigen thuissituatie in hun appartement (binnen de muren van Avoord), onze bewoners hebben een ZZP van 4 of hoger.

Je krijgt dus een mooie uitdaging om samen de beste zorg te bieden en voldoende tijd voor aandacht. Je verbetert samen met je team via aandachtgebieden deze zorg.

Een stevige persoonlijkheid en een heldere visie op kwaliteit van de zorg is hierbij belangrijk. Je bent in staat het beste uit jezelf en het team te halen.

Je bent ondernemend, bedenkt creatieve oplossingen en denkt mee in kansen en mogelijkheden om de zorg te optimaliseren.

Wie zijn wij?

 • Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert (tussen Breda en Roosendaal). Daar bieden we een breed palet aan zorg;
 • in de wijk en op onze locaties. Werken bij Avoord is werken bij een inspirerende zorgorganisatie die vooruit kijkt. Iedere dag geven medewerkers de beste zorg aan onze cliënten.

  We kennen een informele werksfeer met bevlogen collega’s die te omschrijven zijn als warm en betrokken. Onze medewerkers zijn ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

  Wat verwachten wij van je?

 • Je beschikt over het juiste diploma verzorgende niveau 3;
 • Je zorghart gaat sneller kloppen van het werken als verzorgende (IG) in de ouderenzorg;
 • Je communiceert respectvol naar cliënten, hun naasten en uiteraard je collega’s;
 • Je wilt continu je vak verbeteren en kijkt kritisch naar je eigen professionaliteit;
 • Flexibiliteit en collegialiteit zitten van nature al in je systeem.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier