COÖRDINATOR OVERHEDEN OVERLEG
Stedin
Utrecht
1 dag geleden
source : Techniekwerkt

Werk waar je trots op kan zijn

Dit ga je doen Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s.

Huizen en wijken gaan van het gas af. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van onze klanten, maar ook vanuit gemeentes, waterschappen en provincies worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig.

Genoeg te doen dus voor een Coördinator Overhedenoverleg.

In deze rol ben je de schakel tussen gemeentes, waterschappen en provincies en de interne Stedin organisatie. Als Coördinator Overleg Overheden neem je deel aan reguliere provinciale en gemeentelijke nuts’-overleggen, waarin nieuwe en lopende projecten worden besproken.

Je neemt ontwikkelingen vanuit Stedin mee naar de overleggen en de plannen van de overheden mee terug naar onze organisatie.

Intern werk je nauw samen met de gebiedsverantwoordelijke, operationeel net coördinatoren, technisch adviseurs, projectleiders en de afdeling Assetmanagement.

De COO komt terecht op een interessante positie in de organisatie. Enerzijds is er natuurlijk het contact met externen, anderzijds is er intensief contact met vertegenwoordigers vanuit assetmanagement, accountmanagement en de projectenorganisatie.

Afhankelijk van de voorkeuren en mogelijkheden kan een carrière worden uitgebouwd. Functies die kunnen aansluiten zijn bijvoorbeeld die van accountmanager, engineer en operationeel netcoördinator.Jouw sterke punten

Worden we blij van Je bent een aanpakker, bent communicatief sterk en neemt betrokkenen makkelijk mee in je plannen. Je bent iemand die graag en goed de regie voert en makkelijk schakelt met diverse stakeholders.

Omdat je voorop gaat lopen in de energietransitie, houd je van vernieuwende technologie, kick je op creatieve oplossingen en durf je door te vragen.

En is er nood? Dan kunnen we op je rekenen. Wat jou verder onze nieuwe Coördinator maakt?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO+ / HBO-opleiding en minimaal drie jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van vergunningen en verleggingsregelingen.
 • Je bent communicatief sterk houdt ervan om met diverse verschillende stakeholders te schakelen.
 • Je bent een echte verbinder en ben oplossingsgericht.
 • Je kijkt niet alleen naar je eigen werkzaamheden, maar bekijkt continu de mogelijkheden processen te verbeteren en neemt hiervoor graag initiatief.
 • Bekijk Onze

  arbeidsvoorwaarden Arbeidsvoorwaarden

  Elke maand je Persoonlijk Budget kiezen

  Het Persoonlijk Budget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Afhankelijk van je salarisschaal is dat tot 24% van je brutosalaris, inclusief 8% vakantiegeld.

  Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje.

  Of je koopt extra verlofdagen.

  Flexibele werktijden

  Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij zo veel mogelijk je eigen werktijden. We werken 8 uur per dag.

  Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om, wanneer het kan, thuis te werken.

  Vervoer

  We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken.

  Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis). Met je FlexBudget kun je dit aanvullen tot 19 cent netto per kilometer.

  Krijg je als monteur je eigen bedrijfsbus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Onze bedrijfs- en leaseauto's zijn steeds vaker elektrisch.

  Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto’s. Een goed team

  Daar hoor je bij Meteen vanaf dag één maak je deel uit van een projectteam van de productgroep Reconstructies & Large Connections in Utrecht.

  Alle teams zijn een mix van jonge mensen en collega’s met jarenlange ervaring, zodat je veel van elkaar leert en samen tot de beste oplossing komt.

  We werken hard en hebben hart voor het werk wat we doen. En zie je de oplossing niet? Er is altijd iemand die je op weg helpt met een verfrissend inzicht.Mooie arbeidsvoorwaarden

  Die wil je hebben Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Jouw salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max € 4.200,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.
 • Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van jouw pensioen.
 • Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van jouw brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.

 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.
 • Je krijgt een laptop en smartphone, maar kan ook kiezen voor Bring Your Own Device. Dat is wat duurzamer.
 • Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.
 • ArbeidsvoorwaardenNu reageren

  Laten zien wat je in huis hebt Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop solliciteren’.

  Vergeet niet jouw CV mee te sturen. Om een goede selectie te kunnen maken, ontvangen we ook graag een motivatiebrief . Als we denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de eerste stappen. We wensen je veel succes!

  Een (pre) employment screening en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Solliciteren

  Kimberley van Heugten

  Stel je vragen aan onze recruiter Kimberley Kimberley.vanheugten stedin.net 06 11 090 164

  Persoonlijke gegevens

  InitialenVoornaam TussenvoegselAchternaam Plaats E-mailadresTelefoonnummer

  Kies bestand...

  Bladeren(Max 5MB : doc, docx, pdf) Motivatiebrief

  Kies bestand...

  Bladeren(Max 5MB : doc, docx, pdf) Hoe heb je deze vacature gevonden?Selecteer een keuzeBeurs of evenementFacebookInstagramLinkedInOnline advertentieOverige advertentie (o.

  a. krant, poster, bussticker)Vacaturesite (zoals Techniekwerkt, Indeed)Via iemand die bij Stedin werktVia-viaZoekmachine (Google e.

  a.)Gezocht op deze websiteJobalertMagnet.meOverig Online (Glassdoor, Twitter e.d.)Via mijn opleiding / studieverenigingVia mijn stage bij Stedin

 • Ik heb het privacy statement gelezen en ga ermee akkoord dat Stedin mijn persoonsgegevens vastlegt tot maximaal 12 maanden vanaf het moment van solliciteren.
 • Verzenden Niet de baan gevonden

  die je zocht? Maak een job alert aan en we houden je automatisch op de hoogte van passende vacatures.Houd mij op de hoogte

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier