SEH arts KNMG
Erasmus MC
Rotterdam, Zuid-Holland
5 dagen geleden

Functie inhoud

In verband met het opvullen van zwangerschapsverlof zijn wij per 1 oktober 2022 voor de duur van 5 maanden op zoek naar twee SEH artsen met academische en perifere interesse.

Wij zijn in 2020 de samenwerking aangegaan met het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. Dit houdt in dat jij als Spoedeisende Hulp arts zowel betrokken bent bij de zorg voor alle patiënten met zeer complexe en hoog urgente pathologie als ook voor patiënten die worden doorverwezen naar een perifeer ziekenhuis met bijbehorende pathologie.

Dit is een unieke en uitdagende combinatie!

Mijn hart klopt voor mensen die acuut eerste hulp nodig hebben. De Spoedeisende Hulp is bij uitstek de plek binnen een ziekenhuisorganisatie om dit te kunnen regelen.

Onze ambitie is om alle patiënten die zich presenteren op de SEH snel en efficiënt de beste zorg te geven die mogelijk is.

Tjebbe Hagenaars, afdelingshoofd SEH en traumachirurg.

Werkomgeving

Je bent onderdeel van dé acute as van het Erasmus MC waar wij iedere dag tot het uiterste gaan. Samen werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de uitdagingen van morgen.

Voor onze patiënten, maar ook voor onszelf. Wij zijn energieke doeners met lef en een gezonde dosis (Rotterdamse) humor.

De acute as bestaat uit de afdelingen Anesthesiologie, Intensive Care Volwassenen, Operatiekamers, Spoedeisende Hulp en het Traumacentrum Zuidwest-Nederland.

Van de eerste opvang van een patiënt met een multitrauma tot de meest complexe operaties op onze OK. Een unieke werkomgeving! De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) is een zelfstandige afdeling binnen het Erasmus MC.

De afdeling vervult een belangrijke taak op het terrein van acute zorg en binnenstadsproblematiek. Per jaar worden ruim 30.

000 patiënten (volwassenen en kinderen) gezien en behandeld. Mede doordat het Erasmus MC een Level-1 Traumacentrum is, speel je als SEH arts een centrale rol in de opvang van (poly)traumapatiënten, maar ook bijvoorbeeld bij reanimaties.

Het Erasmus MC heeft tevens een coördinerende functie in de regionalisatie van de acute zorg. De samenwerking met de medisch specialisten en arts-assistenten van de andere specialismen is prettig en goed.

Het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel is een algemeen ziekenhuis met 332 bedden. Het ziekenhuis kenmerkt zich door korte lijnen en een familiaire sfeer.

Wij verzorgen hier als SEH artsen op dit moment op doordeweekse dagen de dagdiensten waarbij wij naast een coördinerende rol ook de supervisie van de verschillende arts-assistenten en Physician Assistants vervullen.

Je komt te werken in een betrokken, complementair en gedreven team van ervaren SEH artsen, AIOS en ANIOS. Wij hebben momenteel 8 AIOS in de opleiding Spoedeisende geneeskunde (SEG), waaronder een militaire arts en een arts-assistent Urgentie geneeskunde uit Suriname.

De opleiding SEG is in 2020 met succes gevisiteerd. Ook verzorgen wij stages voor AIOS Huisartsgeneeskunde, Physician Assistants in opleiding en coassistenten SEH.

Natuurlijk werk je ook intensief samen met de SEH verpleegkundigen, het secretariaat SEH, de baliemedewerkers, studenten en vrijwilligers.

Buiten kantoortijden werkt de Spoedeisende Hulp samen met de Huisartsenpost (HAP) Rijnmond die net als de spoedtandarts Dental365 naast de Spoedeisende Hulp is gehuisvest.

Hiermee is alle acute zorg in de regio optimaal gewaarborgd.

Profiel

Je bent een gedreven KNMG-gecertificeerde SEH arts. Jij hebt ambitie en visie waarbij de patiëntenzorg op de voorgrond staat.

Jij ziet de meerwaarde van het werken in zowel een academische als perifere omgeving en je durft jezelf uit te dagen. Je bent bereid op beide locaties op de SEH te werken.

In het Erasmus MC is dit 24 / 7 en in het IJsselland ziekenhuis is dit tijdens de dagdiensten op doordeweekse dagen.

Bekijk de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.

 • Je ontvangt een tijdelijk contract voor de duur van 5 maanden.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 12.265,- (schaal UMS) bij een volledige werkweek van 46 uur.
 • Een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2 / 3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
 • Sportfaciliteiten in het Erasmus MC.
 • Alle zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

  Meer informatie

  Spreekt deze vacature je aan? Solliciteren is zo gedaan via de sollicitatiebutton.

  Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem contact op met drs. Sven Crama, plaatsvervangend vakgroepvoorzitter SEH, via , of met dr.

  Tjebbe Hagenaars, afdelingshoofd SEH, via . Je kunt ook contact opnemen met Astrid Valk, secretaresse van het afdelingshoofd SEH, via of

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Schakel met recruiter Anouk van Rosmalen via of stuur een WhatsApp.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier