Projectleider (kleine projecten)
Batenburg Techniek
Rotterdam
19 minuuten geleden

Wie we zoeken

Een energieke Projectleider met een afgeronde MBO 4 opleiding richting Elektrotechniek. Het is een pré als je je MBO opleiding hebt aangevuld met een opleiding tot Technicus Beveiligingsinstallaties en / of Projecteringsdeskundige en / of installatiedeskundige brandmeldinstallaties.

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met de merken Siemens, Notifier, ATS Advanced, Galaxy en Hikvision is een pré.

Je bent gedreven, werkt secuur en bent administratief sterk. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent in bezit van een VCA-VOL certificaat.

Je hebt kennis en ervaring met projectmanagement en onderhoudt de kennis van recente ontwikkelingen in de branche. Daarnaast heb je voor de vakgebieden brand en beveiliging kennis en inzicht van de wet- en regelgeving, marktpartijen, leveranciers, technische normen, veiligheid en materiaal.

Je bent communicatief vaardig, kunt je collega’s goed aansturen en onderhoudt contact met de klant.

Je bezit een rijbewijs B en bent woonachtig in de regio Rotterdam. Bij indiensttreding kan je een VOG overleggen.

Wat we bieden

Een inspirerende en afwisselende werkomgeving waar je jouw talent kan inzetten en, afhankelijk van je ambities en resultaten, verder kan ontwikkelen binnen ons groeiende bedrijf.

We bieden je een fulltime dienstverband. Waarbij je 40 uur per week werkt en daardoor 13 dagen ADV per jaar opbouwt. De secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een sollicitatiegesprek toegelicht.

Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring.

Sparreboom Techniek BV is een ervaren en flexibele technische dienstverlening, die haar diensten verleend in onder andere brandbeveiliging, CCTV, inspectie, installaties, veiligheidscheck en verduurzaming.

Wij zijn een zelfstandige onderneming van Batenburg Techniek NV. Onze klanten zijn in de segmenten : utiliteit, retail, infra en industrie.

We zijn gevestigd in Rotterdam en Waalwijk. De standplaats voor deze functie is Rotterdam.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier