Verkoper , KPN
Randstad
Amersfoort, NL
3 dagen geleden

Een baan waarin jij jezelf kan ontwikkelen en een lekker salaris krijgt? En ook nog zou kunnen doorgroeien binnen één van de grootste telecom bedrijven Dat klinkt niet slecht he?

Laten we eens kijken of de baan bij jou past!

 • Ben jij resultaatgericht?
 • Wil jij een salaris van €10,53 per uur?
 • Ben jij communicatief vaardig?
 • Vind jij het niet erg om met targets te werken?
 • Wil jij een opleidingsbudget van €1500 per jaar?
 • En kan jij ja zeggen op alle punten? Dan past deze baan in Amersfoort als verkoper perfect bij jou!

  Hoe ziet jouw dag eruit als verkoper bij KPN?

  Het zonnetje schijnt en jij loopt richting de winkel in Amersfoort. Als je bij de winkel aankomt begroet jij jouw collega's.

  Jullie kletsen even over de voetbalwedstrijd van gisteren. Dan is het tijd voor de dagstart. Samen met het team en de manager bespreken jullie de doelen van die dag.

  Dat klinkt top! Tijd om aan de slag te gaan!

  De eerste klant komt binnen. Jij als verkoper groet haar vriendelijk en vraagt of je haar al kan helpen. Zij vertelt jou dat zij gaat verhuizen.

  Zij is op zoek naar snel internet en een manier om haar favoriete serie op te nemen. Jij vraagt of zij al producten heeft van KPN.

  Het klopt, zij heeft inderdaad al een mobiel abonnement. Hierdoor weet jij precies wat zij nodig heeft. Jij biedt haar KPN Hussel aan.

  De manier om alle producten te combineren en af te stemmen op hoe zij het wil. Dit leg jij ook aan haar uit. Voordat je de deal sluit bied jij haar ook nog een extra zenderpakket aan tegen een flinke korting.

  Met veel verbazing reageert zij op jou aanbieding. Ze is nog nooit zo goed geholpen! Jij wordt vriendelijk bedankt, maakt alles in orde en wenst haar veel succes in haar nieuwe huis.

  Top! Een tevreden klant, een lekkere sale en jij hebt weer voor een stukje groei gezorgd bij KPN!

  KPN wil groeien en dat willen ze samen met jou. Dit houdt in dat jij de kans krijgt om je te ontwikkelen in de tijd van de baas.

  Heb jij een toffe cursus gezien die jou gaat helpen om je sales te verhogen; DOEN! Door het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan met je manager ga jij er voor zorgen dat jij de verkoper wordt die KPN een stapje verder helpt.

  Groeien doe je niet alleen, dat doe je samen.

  Maar wat krijg jij nog meer bij KPN?

 • Jouw reiskosten worden vergoed naar Amersfoort
 • De kans om je te ontwikkelen binnen één van de grootste telecombedrijven
 • Toegang tot de KPN Academy
 • De mogelijkheid om door te groeien naar supervisor
 • Een goede bonus
 • Ben jij deze verkoper in Amersfoort? Klik dan nu op de sollicitatiebutton of mail je cv naar kimberly.van.weerdenburg nl.

  randstad.com. Heb je nog een korte vraag? Bel of Whats app Kimberly op 06-20212696.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Weerdenburg, Kimberly van

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier