Verzorgende IG
Argos Zorggroep
Vlaardingen
2 dagen geleden

Functie omschrijving :

Als verzorgende IG werk je multidisciplinair en geef je uitvoering aan het zorgproces, zoals omschreven in zorgplannen en algemene werkafspraken.

Je observeert en rapporteert het dagelijks verloop van de geleverde zorg en de bijzonderheden hierin. Je zorgt voor een goed woon-

en leefklimaat op de afdeling en stelt jezelf op de hoogte van de vereiste kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het zorgproces.

Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit. Je bent medeverantwoordelijk voor een goede werksfeer op de afdeling.

Wij zoeken :

Je bent in het bezit van een Mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3 of een andere gelijkwaardige opleiding, zoals MDGO-VP of VZ.

Je bent een medewerker die flexibel inzetbaar is, je kan snel inspelen op een zorgvraag en je bent betrokken bij de zorgvrager.

Je hebt kennis en ervaring met de PG-verpleeghuisdoelgroep.Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Je bent bereid alle diensten te werken.

Wij bieden :

Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.

a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen. Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier