Begeleider Isengardlaan 5-7
Amerpoort
Baarn
6 dagen geleden

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit

is een woning waar zeven (jong)volwassenen tussen de 25 en 36 jaar worden begeleid. Zij hebben een matig- tot ernstig verstandelijke beperking in combinatie met een onderliggende hulpvraag, zoals autisme en psychiatrische problematiek.

In de nabije toekomst zal de groep worden uitgebreid naar 10 cliënten.

Er is een nauwe samenwerking met dagbesteding Noorderkroon, waar de cliënten doordeweeks naartoe gaan. Ook jij zal met regelmaat diensten werken op deze dagbesteding.

Je komt te werken in een team in opbouw. Samen met het team ga jij er voor zorgen dat alles geregeld wordt.

Wat mag je doen

Als begeleider begeleidt jij de cliënten op basis van het persoonlijk plan, maar ook vanuit jouw ervaring, kennis en kunde.

Jij ziet een continue wisselende zorgvraag als een uitdaging en je speelt hier dagelijks op in. Je vindt het leuk om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van een nieuw en sterk team en je vervult individuele taken (zoals roosteren).

De cliënten hebben veel behoefte aan fysieke inspanning. Je zal veel activiteiten met ze ondernemen, denk aan wandelen en fietsen op het bosrijke terrein van en op het landgoed van Kasteel Groeneveld, maar ook zwemmen en sporten in de sporthal.

Hoe waarderen wij jou

Een jaarcontract van 16-32 uur per week, wat bij goed functioneren om gezet wordt naar een vast dienstverband. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zoals de training Weerbaarheid en Leergang Spoor A .

Een bruto maand salaris van min. €2.025- en max. €2.993,- (FWG 40) bij een 36-urige werkweek conform de . Gunstige secundaire , zoals collectieve verzekeringen, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Deelname aan Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van

Wat breng jij mee

Je hebt een relevante opleiding afgerond op minimaal niveau 3 (bijvoorbeeld MMZ of SPW) Je hebt ervaring met agressie, zowel verbaal als fysiek.

Je ziet de achterliggende oorzaak van gedrag en weet hier naar te handelen Je houdt van aanpakken, je bent positief ingesteld en hebt gevoel voor humor.

Je bent beschikbaar in een onregelmatig dienstpatroon (m.u.v. slaapdiensten), inclusief weekenddiensten en diensten tijdens de feestdagen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier